Frank Nusteen

Frank is na het behalen van zijn Sportmanagementdiploma begonnen aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en Sport in het mooie Amsterdam en hieraan afgestudeerd als Bachelor of Sports en Physical Education.
 
Als hobby was Frank al actief in de fitnesswereld en van zijn hobby heeft hij uiteindelijk ook zijn werk gemaakt. Eerst als parttime fitness- en conditietrainer tijdens zijn studie bij verschillende fitnesscentra in Amsterdam en na zijn afstuderen fulltime als bedrijfsleider en Bewegingsdeskundige van SportSereen in Huissen.

Als bedrijfsleider was Frank niet alleen verantwoordelijk voor de algehele dagelijkse leiding van de sportschool maar hij is ook altijd nog actief gebleven op de werkvloer als (Medisch)Fitnesstrainer, Spinningdocent, Aerobicdocent en Bootcamp trainer.
 
Tijdens zijn loopbaan is Frank zich steeds meer gaan verdiepen in Personal Training en Sportmassage wat heeft geresulteerd in een eigen bedrijf gespecialiseerd in deze twee disciplines en een functie als Personal Trainer & Coach bij één van de high-end private gyms van 3SIXTY5 in ’t Gooi. Als docent Lichamelijke Opvoeding heeft Frank bewegingsonderwijs gegeven aan het particuliere opleidingsinstituut Luzac in Arnhem.
 
Frank is erg leergierig en zichzelf constant aan het verdiepen in zijn vakgebied fitness & health door het volgen van nieuwe cursussen en opleidingen en het bijhouden van de vakliteratuur. De match met Start2Move was dus snel gemaakt.
 
Naast zijn functie als Opleidingsmanager bij Start2Move verzorgt Frank tevens verschillende opleidingen en cursussen waaronder Fitnesstrainer A en Bootcamp Trainer 2.0.
 
Via Start2Move wil Frank zijn kennis en passie doorgeven aan de toekomstige fitnessprofessionals.
Zijn motto: "geloof in moeilijke mogelijkheden, niet in mogelijke moeilijkheden".  

Frank Nusteen
Fitnesstrainer A
Fitnesstrainer B
Fitnesstrainer A Spoedcursus
Fitnesstrainer A Avondopleiding
Personal Trainer Business Avondcursus
Personal Trainer Business
Fitnesstrainer B Avondopleiding