Nieuwe samenwerking Start2Move en Hogeschool Windesheim

18 Feb

Start2Move en Hogeschool Windesheim slaan de handen ineen. Op donderdagavond 28 februari en vrijdag 1 maart starten twee groepen van circa 20 HBO-Sportkunde studenten, onder leiding van verschillende Start2Move docenten, met de NL Actief erkende Fitnesstrainer A opleiding.

Martijn Grolleman, coördinator Sportkunde: ‘Sport, bewegen en een gezonde leefstijl zijn belangrijke aspecten in het streven om vitaal te blijven. De laatste jaren is het besef gegroeid dat preventie van essentieel belang is in het terugdringen van allerlei leefstijlziekten. Nu steeds meer mensen daardoor van doordrongen raken, is de behoefte aan deskundige beroepskrachten op dat vlak ook groter geworden. Start2Move is de partner waar onze studenten deskundig kunnen worden op dit vlak.’

Start2Move is het grootste erkende opleidingscentrum in de fitnessbranche in Nederland. Jelmer Siemons: ‘Inmiddels volgen er jaarlijks meer dan 1000 cursisten op twintig locaties in Nederland een opleiding bij Start2Move. Wij hebben de ambitie om een belangrijke bijdrage te leveren aan het verder professionaliseren van de branche sport, bewegen en leefstijl in de regio. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van elkaars expertise en netwerk en willen we gezamenlijk een Life Long Learning traject uitrollen.’

Wij zijn super blij met deze nieuwe samenwerking en kijken er naar uit om weer een nieuwe lichting gepassioneerde fitnessprofessionals te begeleiden naar een carrière in de sport-, fitness- en/of leefstijlbranche. 

Fitnessprofessional worden? 

Wil jij ook graag fitnessprofessional worden? Bij Start2Move leiden we je niet alleen op voor een diploma maar voor een carrière met een persoonlijke carrièrecoach, uitgebreide digitale leermiddelen, een vacaturebank en meer! 

Meer informatie

Door Leon Zielhuis | 18-02-2019


Meer lezen over: Nieuws, Fitness