Flexibele instroom bij diverse opleidingen

03 Dec

Kun je niet wachten om te starten met een opleiding maar is de eerste lesdag al achter de rug? Niet getreurd! Bij Start2Move kun je namelijk flexibel instromen bij diverse opleidingen. 

Bij welke opleidingen kun je flexibel instromen? 
Wil je kennis en vaardigheden op doen om aan de slag te gaan als fitnessinstructeur bij een fitness- of gezondheidscentrum of jezelf (verder) ontwikkelen tot Personal Trainer? Dan komen de opleidingen Fitnesstrainer A en Fitnesstrainer B goed van pas. Bij de opleiding Fitnesstrainer A kun je instromen tot en met lesdag 3. De eerste twee lesdagen kun je online terugkijken zodat je voorbereid instroomt. Bij de opleiding Fitnesstrainer B kun je instromen tot en met lesdag 2. De flexibele instroom geldt natuurlijk ook voor bovengenoemde opleidingen als je je inschrijft voor één van de drie NL Actief (voorheen Fit!vak) erkende Personal Trainer Pakketten.

Start je liever met de opleiding BGN Gewichtsconsulent? Ook dan kun je instromen tot en met lesdag 2. Na deze 10-daagse opleiding ben je klaargestoomd om je eigen praktijk te starten en ben je in staat om klanten te adviseren, motiveren en begeleiden naar een gezondere levensstijl. Naast kennis over voedingsstoffen, spijsvertering, stofwisseling, voedingsbehoeften, voedingsmiddelen, voedingsgerelateerde ziektebeelden leer je technieken voor het afnemen van anamneses, het meten van de lichaamssamenstelling en het ontwikkelen van voedings- en bewegingsplannen voor diverse doelgroepen.

Eenvoudig toegang tot digitale leermiddelen en online support
Als cursist van Start2Move heb je niet alleen toegang tot onze unieke online leeromgeving e-Start met daarin diverse lesinhouden, powerpoints, video's en meer. Je hebt ook gratis toegang tot de online oefentool e-Quest en je kunt gratis deelnemen aan online webinars. Bovendien kun je gemiste lesdagen – op basis van beschikbaarheid – kosteloos inhalen en kun je met inhoudelijke vragen 5 dagen in de week bij onze carrièrecoaches terecht. 

Stroom nu flexibel in 
Ben je benieuwd op welke locatie je kunt starten? Bekijk dan hier de opleidingsagenda. Voor persoonlijk advies kun je ook contact opnemen met één van onze opleidingsadviseurs. 

Door Fleur Zwetsloot | 03-12-2018


Meer lezen over: Opleiding