Opleidingscentrum Start2Move helpt cursisten bij het opbouwen van een professionele carrière in de sport-, body & mind, fitness- en health branche door het aanbieden van vakgerichte opleidingen en cursussen. Wij gaan echter nog een stap verder. Door middel van onze vacaturebank, brengen wij onze cursisten en andere werkzoekenden in contact met het werkveld en zetten wij hun carrière in beweging! Voor werkgevers is het mogelijk om op een eenvoudige manier in contact te komen met meer dan 4000 opgeleide professionals.

HOE WERKT HET?
Om vacatures te kunnen plaatsen, maak je eenmalig een account aan. Via dit account kun je jouw openstaande vacatures beheren en eenvoudig nieuwe vacatures toevoegen.

Je ontvangt een bericht wanneer er een nieuwe sollicitatie binnen is gekomen. Sollicitaties worden altijd voorzien van een cv en motivatiebrief. Via jouw account kun je sollicitanten uitnodigen of afwijzen en de sollicitatieprocedure beheren. 

Bekijk tarieven
AANVULLENDE DIENSTEN
Ben je op zoek naar de juiste kandidaat, maar heb je eigenlijk geen tijd om hier te veel mee bezig te zijn? Dan hebben wij de oplossing! 

Een vacature schrijven die opvalt en goed gevonden wordt, kost natuurlijk tijd. Om wat werk uit handen te nemen bieden wij extra services aan, zodat jij je kunt focussen op andere dingen. Onze ervaren recruiter kan jouw vacaturetekst optimaliseren of helemaal voor jou opstellen. 

Bekijk mogelijkheden
REGISTREREN
Heb jij een vacature binnen de fitness-, body & mind, health- en/of sportbranche? Breng deze eenvoudig onder de aandacht bij meer dan 4000 professionals. Jouw vacatures worden getoond op de website en e-Start, de online leeromgeving van Start2Move.

Bovendien kun je jouw vacature extra promoten via de Start2Move kanalen met een bereik van 300.000 views per maand.


Registreer nu

Deze werkgevers gingen jou voorFitnesstrainer
MFit
Meppel en Zwolle 8,5 - 10 Lees meer
Fitnesstrainer
Anytime Fitness Heerhugowaard
Heerhugowaard, Nederland 12 - 40 Lees meer
Groepslesinstructeur
My HealthClub
Weert 1 - 5 Lees meer
Fitnesstrainer
Sportinstituut Ermelo
Ermelo, Nederland 6 - 12 Lees meer
Clubmanager
Lifestyle healthcenter Gennep
Gennep, Nederland 20 - 40 Lees meer

Aanvullende diensten

Ben je op zoek naar de juiste kandidaat, maar heb je eigenlijk geen tijd om hier te veel mee bezig te zijn? Dan hebben wij de oplossing! 

Een vacature schrijven die opvalt en goed gevonden wordt, kost natuurlijk tijd. Je kunt ervoor kiezen om een standaardtekst steeds opnieuw te gebruiken, maar spreekt dit de juiste kandidaten wel aan? Om wat werk uit handen te nemen bieden wij extra services aan, zodat jij je kunt focussen op andere dingen. Als je een vacature wil plaatsen op de Start2Move vacaturebank, wordt deze altijd even gecontroleerd op eventuele spelfouten. Deze zijn immers snel gemaakt. 

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een standaardtekst aan te leveren, die een ervaren recruiter vervolgens optimaliseert. Wij kijken uitgebreid naar spelling en grammatica en maken aanpassingen in onder andere structuur. Hier hoef je dus geen extra tijd in te steken en kun je gewoon laten doen. 

Wil je liever alles uit handen geven? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de vacature helemaal door Start2Move op te laten stellen. Wij kijken dan naar alle punten die nodig zijn om een vacature eruit te laten springen en zo de juiste match te vinden!

Basis kwaliteitscheck spelling en grammatica vacature (altijd inbegrepen)

De tekst wordt doorgelezen en er vindt een spelling- en basis grammaticacontrole plaats.

Optimalisatie vacature (herschrijven)

De tekst wordt grondig doorgelezen en spelling en grammatica worden uitgebreid gecheckt en aangepast indien nodig. Daarnaast worden er aanpassingen gedaan in zinsopbouw en kijken we naar de juiste structuur hierin zodat het werkzoekenden aanspreekt. 

Opstellen vacature

De tekst wordt volledig geschreven door een ervaren recruiter die zorgt voor de juiste titel (indien gewenst) en een goede structuur. Ook wordt de vorm en schrijfstijl van de tekst aangepast op de juiste doelgroep en hiervoor wordt dan ook vooronderzoek verricht naar jullie organisatie. Daarnaast wordt er altijd gezocht naar een persoonlijke draai. Hoe meer aanvullende informatie wij ontvangen over jullie bedrijf/organisatie, hoe groter dit aandeel kan zijn. Hierbij wordt er natuurlijk ook rekening gehouden met wet- en regelgeving op dit gebied.

Maak account aan

Tarieven

Losse vacature

€ 45 excl. BTW
1 vacature
Kwaliteitscheck door Start2Move
Doorplaatsing vacature op Indeed.nl
Doorplaatsing vacature in online leeromgeving van (oud-)cursisten
Vacature 90 dagen online
Plaats bestelling

Vacatures onbeperkt

€ 75 excl. BTW
Onbeperkt aantal vacatures
Kwaliteitscheck door Start2Move
Doorplaatsing vacature op Indeed.nl
Doorplaatsing vacature in online leeromgeving van (oud-)cursisten
Vacature 90 dagen online
Geldig voor 1 vestiging

Plaats bestelling

Promotie op maat

€ Op aanvraag
Onbeperkt aantal vacatures
Topvacature 
Topwerkgever
Direct mailing
Nieuwsbrief
Social media
Banner

 
Neem contact op