Interne vacature Start2Move

Interne vacature Start2Move

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en lijkt het je een uitdaging om te werken bij c.q. aan een snelgroeiende organisatie? En ben je op zoek naar een zelfstandige functie binnen een dynamische werkomgeving, waar veel ruimte wordt geboden voor eigen initiatief en inbreng? Dan ben jij wellicht de persoon waar wij naar op zoek zijn!

Bekijk hieronder de actuele vacature(s) binnen Start2Move

Vacature Commercieel Opleidingsadviseur

Zet jouw carrière en dat van anderen (verder) in beweging!

Je wilt graag een volgende stap maken in je carrière en het lijkt je een uitdaging om onze huidige en nieuwe cursisten te adviseren hoe zij hun carrière (verder) in beweging kunnen zetten. Je vindt het heerlijk om te werken in een dynamische sportomgeving en te bouwen aan en mee te groeien met onze organisaties. Je gaat zowel werkzaamheden verrichten voor LAPT als voor Start2Move.

Waar zijn we naar op zoek? 
Om onze ambities te kunnen realiseren, zijn we op zoek naar een gedreven Opleidingsadviseur (32-40 uur). Je zult met name werkzaam zijn op het hoofdkantoor van LAPT en Start2Move, dat gevestigd is in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Als Opleidingsadviseur lever je een hele belangrijke bijdrage aan de verdere groei van de organisatie en het behalen van de gezamenlijke doelstellingen.

Wie zijn wij?
LAPT
LAPT is een kennis- en opleidingsinstituut voor Personal Trainers en clubs en ondersteunt bij het halen van een maximaal rendement uit hun Personal Training carrière en het opzetten van een succesvolle Personal Trainer business.

Start2Move
Start2Move is een particuliere beroepsopleider en landelijk opererend op het gebied van sport, fitness en gezondheid. Onze slogan luidt: zet je carrière in beweging! Dit is niet alleen van toepassing op onze cursisten, maar komt tot uiting in de gehele (interne) organisatie. Door onze vooruitstrevende werkwijze, het snel (kunnen) inspelen op ontwikkelingen in de markt en het samenwerken met grote gerenommeerde partijen binnen het werkveld, is Start2Move sinds de oprichting in 2007 uitgegroeid tot het grootste en snelst groeiende, internationaal erkende opleidingscentrum. 

Wat ga je doen?
Samen met collega Opleidingsadviseurs, help je (potentiële) cursisten met het maken van de juiste keuze uit ons uitgebreide opleidingsaanbod. Nadat je de wensen en de (leer)behoeften in kaart hebt gebracht, adviseer je de cursisten over hoe zij hun carrière het beste (verder) in beweging kunnen zetten. Wat resulteert in een op maat gemaakt persoonlijk opleidingstraject. Er is veelvuldig contact met de collega’s die verantwoordelijk zijn voor de planning, zodat vraag en aanbod goed op elkaar afgestemd blijven. Je werkt op de afdeling Opleidingsadvies en Marketing en je rapporteert direct aan de General Manager.

Onder het genot van een heerlijk kopje verse bonenkoffie, bepaal jij ’s ochtends samen met je collega’s op welke opleidingen en/of cursussen de focus komt te liggen. Aangezien je komt te werken binnen een hectische werkomgeving en niet van tevoren weet hoe veel telefoontjes en chatberichten er die dag binnen gaan komen, verloopt een werkdag meestal totaal anders dan je van tevoren bedacht had. Hierdoor laat jij je echter niet uit het veld slaan. En blijf je in staat om de juiste prioriteiten te stellen.

Wij zijn geen voorstander van koude acquisitie. Wel geloven wij sterk in persoonlijk contact, zodoende dat het adviseren van (potentiële) cursisten grotendeels telefonisch zal gebeuren. Je zult hier dan ook het grootste gedeelte van jouw tijd mee bezig zijn.

Overige werkzaamheden
 • Opstellen van offertes.
 • Incidenteel ben je aanwezig op o.a. beurzen en open dagen.
 • Minimaal twee vaste dagen per week ben jij het eerste aanspreekpunt voor binnenkomende telefoontjes en chatberichten.

Wie ben jij?
Je bent erg klantgericht en weet de juiste vragen te stellen en goed te luisteren naar de klant. Hierdoor ben je uitstekend in staat om de juiste leerbehoefte te achterhalen. Je bent niet bang om de telefoon aan te nemen en in het wekelijkse overleg met jouw collega Adviseurs, neem jij een actieve houding aan en kom je met nieuwe ideeën.

Omdat je komt te werken in een klein team met zeventien collega’s, is het belangrijk dat je een echte teamplayer bent. Winnen doe je immers met z’n allen!

Overige vaardigheden en competenties
 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een commerciële (sport) omgeving.
 • Uitstekende communicatieve en commerciële (advies)vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.  
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, waarbij jouw vaste werkdag in ieder geval de woensdag en bij voorkeur ook de vrijdag is.
 • Je bent woonachtig in de regio Zwolle.
 • Je herkent je in de woorden: out of the box, resultaatgericht, luisterend oor, overtuigingskracht, nauwkeurig, flexibel, proactief, stressbestendig, zelfstandig en besluitvaardig. Je hebt een positieve mindset en vindt vitaliteit en een gezonde levensstijl erg belangrijk. Je bent iemand die denkt in kansen en mogelijkheden en streeft naar de beste kwaliteit.
 • Bereidheid om (incidenteel) in de avonden en in het weekend te werken.
 • Je hebt een grote affiniteit en bij voorkeur ervaring met de sport-, fitness- en gezondheidsbranche.
Hoe zetten wij jouw carrière verder in beweging?  
Bij LAPT en Start2Move wordt hard gewerkt, maar er wordt daarnaast ook veel waarde gehecht aan een prettige en gezellige werksfeer. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Jouw kwaliteiten worden –voor zover mogelijk- optimaal benut, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en zodoende een duidelijke meerwaarde bent voor de organisatie. Wij zijn flexibel waar het gaat om werktijden en het opnemen van vrije- en vakantiedagen. Daarentegen verwachten wij van jou ook deze flexibiliteit. Wij hebben geen overwerkcultuur, maar verlangen van jou wel dat je zelf voldoende eigenaarschap hebt, verantwoordelijkheid voor jouw werkzaamheden draagt en waar nodig langer doorwerkt. Je hebt dan ook geen 9 tot 5 mentaliteit. 

Naast een marktconform salaris (afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring) bieden wij jou de mogelijkheid om uit het uitgebreide opleidingsaanbod van Start2Move, kosteloos cursussen en/of opleidingen te volgen en gebruik te maken van de fitnessfaciliteiten.

Wil jij ons team komen versterken?
Ben je er naar aanleiding van bovenstaande omschrijving van overtuigd dat jij de aanvulling bent op ons team? En lijkt het je een uitdaging om bij te dragen aan de verdere groei van LAPT en Start2Move? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt jouw cv en motivatie mailen naar Lesley Passelima (info@start2move.nl). 

De uiterste sollicitatiedatum is 25 december aanstaande. Afhankelijk van het aantal reacties en de geschiktheid van de sollicitanten, kan besloten worden om de sollicitatieprocedure eerder op te starten, om zo de snelheid van het aannameproces te bevorderen.

Wij selecteren onze medewerkers graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij daarom dan ook niet op prijs.   
 

STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      08:30 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.