Je bent hier > Home > Werken bij

Werken bij

Ben je op zoek naar een uitdaging binnen de sport-, fitness-, body en mind- en health branche? Dan kunnen wij jouw carrière verder in beweging zetten!

Op deze pagina vind je alle openstaande vacatures en stageplaatsen bij Start2Move.

Commercieel Opleidingsadviseur

Vacature: Commercieel Opleidingsadviseur

Zet jouw carrière en dat van anderen (verder) in beweging!
Je wilt graag een volgende stap maken in je carrière en het lijkt je een uitdaging om onze huidige en nieuwe cursisten te adviseren hoe zij hun carrière (verder) in beweging kunnen zetten. Je vindt het heerlijk om te werken in een dynamische sportomgeving en te bouwen aan en mee te groeien met onze organisatie.

Waar zijn we naar op zoek? 
Om onze ambities te kunnen realiseren, zijn we op zoek naar een gedreven Opleidingsadviseur (+-32 uur). Je zult met name werkzaam zijn op het hoofdkantoor van Start2Move, dat gevestigd is in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Als Opleidingsadviseur lever je een hele belangrijke bijdrage aan de verdere groei van de organisatie en het behalen van de gezamenlijke doelstellingen.

Wie zijn wij?
Start2Move is een particulier en landelijk opererend opleidingscentrum op het gebied van sport, fitness en gezondheid. Onze slogan luidt: zet je carrière in beweging! Dit is niet alleen van toepassing op onze cursisten, maar komt tot uiting in de gehele (interne) organisatie. Door onze vooruitstrevende werkwijze, het snel (kunnen) inspelen op ontwikkelingen in de markt en het samenwerken met grote gerenommeerde partijen binnen het werkveld, is Start2Move sinds de oprichting in 2007 uitgegroeid tot het grootste en snelst groeiende, internationaal erkende opleidingscentrum.

Wat ga je doen?
Samen met collega Opleidingsadviseurs, help je (potentiële) cursisten met het maken van de juiste keuze uit ons uitgebreide opleidingsaanbod. Nadat je de wensen en de (leer)behoeften in kaart gebracht hebt, adviseer je de cursisten over hoe zij hun carrière het beste (verder) in beweging kunnen zetten. Wat resulteert in een op maat gemaakt persoonlijk opleidingstraject. Er is veelvuldig contact met de collega’s die verantwoordelijk zijn voor de planning en marketing, zodat vraag en aanbod goed op elkaar afgestemd blijven. Je rapporteert direct aan de General Manager.

Onder het genot van een heerlijk kopje verse bonenkoffie, bepaal jij ’s ochtends samen met je collega’s op welke opleidingen en/of cursussen de focus komt te liggen. Aangezien je komt te werken binnen een hectische werkomgeving en niet van tevoren weet hoe veel telefoontjes, mailtjes en chatberichten er die dag binnen gaan komen, verloopt een werkdag meestal totaal anders dan je van tevoren bedacht had. Hierdoor laat jij je echter niet uit het veld slaan en blijf je in staat om de juiste prioriteiten te stellen.

Wij zijn geen voorstander van koude acquisitie. Wel geloven wij sterk in persoonlijk contact, zodoende dat het adviseren van (potentiële) cursisten grotendeels telefonisch zal gebeuren. Je zult hier dan ook het grootste gedeelte van jouw tijd mee bezig zijn.

Overige werkzaamheden:
 • Opstellen van offertes
 • Incidenteel ben je aanwezig op o.a. beurzen en open dagen
 • Minimaal twee vaste dagen per week ben jij het eerste aanspreekpunt voor binnenkomende telefoontjes en chatberichten
 • Voorbereidende werkzaamheden voor de accountmanagers (B2B)
Wat zoeken we in jou?
Je bent erg klantgericht en weet de juiste vragen te stellen aan en goed te luisteren naar de klant. Hierdoor ben je uitstekend in staat om de juiste leerbehoefte te achterhalen. Je bent niet bang om de telefoon aan te nemen en in het wekelijkse overleg met jouw collega Adviseurs neem jij een actieve houding aan en kom je met nieuwe ideeën. Je vindt het heerlijk om te werken met (team)targets. Omdat je komt te werken in een klein team met achttien collega’s, is het belangrijk dat je een echte teamplayer bent. Winnen doe je immers met z’n allen!

Overige vaardigheden en competenties
 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een commerciële (sport)omgeving.
 • Uitstekende communicatieve en commerciële (advies)vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.  
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
 • Je bent woonachtig in de regio Zwolle.
 • Je herkent je in de woorden: out of the box, resultaatgericht, luisterend oor, overtuigingskracht, nauwkeurig, flexibel, proactief, stressbestendig, zelfstandig en besluitvaardig. Je hebt een positieve mindset en vindt vitaliteit en een gezonde levensstijl erg belangrijk. Je bent iemand die denkt in kansen en mogelijkheden en streeft naar de beste kwaliteit.
 • Bereidheid om (incidenteel) in de avonden en in het weekend te werken.
 • Je hebt een grote affiniteit en bij voorkeur ervaring met de sport-, fitness- en gezondheidsbranche.
Hoe zetten wij jouw carrière verder in beweging?  
Bij Start2Move wordt hard gewerkt, maar er wordt daarnaast ook veel waarde gehecht aan een prettige en informele werksfeer. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Jouw kwaliteiten worden -voor zover mogelijk- optimaal benut, zodat je het beste uit jezelf én de organisatie kunt halen. Wij zijn flexibel waar het gaat om werktijden en het opnemen van vrije dagen en vakantiedagen. Daarentegen verwachten wij van jou ook deze flexibiliteit. Wij hebben geen overwerkcultuur, maar verlangen van jou wel dat je voldoende eigenaarschap en verantwoordelijkheid voor jouw werkzaamheden toont en waar nodig nog even die offerte afmaakt of dat belangrijke telefoontje pleegt. Je hebt dan ook geen 9 tot 5 mentaliteit.
 
Naast een marktconform salaris (afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring) bieden wij jou de mogelijkheid om uit het uitgebreide opleidingsaanbod van Start2Move, kosteloos cursussen en/of opleidingen te volgen en gebruik te maken van de fitnessfaciliteiten.
Doorgroeien is mogelijk, bijvoorbeeld als (deelfunctie) accountmanager voor de B2B markt.

Wil jij ons team komen versterken?
Ben je er naar aanleiding van bovenstaande omschrijving van overtuigd dat jij onderdeel wil uitmaken van ons team en beschik je over de gevraagde vaardigheden en competenties? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt jouw cv en motivatie mailen naar Lesley Passelima via info@start2move.nl.

De uiterste sollicitatiedatum is 14 augustus aanstaande. Afhankelijk van het aantal reacties en de geschiktheid van de sollicitanten, kan besloten worden om de sollicitatieprocedure eerder op te starten, om zo de snelheid van het aannameproces te bevorderen.

Wij selecteren onze medewerkers graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij daarom dan ook niet op prijs.
 

Stage: Marketing & Communicatie

Stagiaire Marketing- en/of Communicatie

Zet jouw carrière in beweging met Start2Move!
Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende stageplaats binnen de sport-, fitness-, body en mind- en health branche? Dan kunnen wij jouw carrière verder in beweging zetten!

Vanaf september hebben wij mogelijkheden voor een enthousiaste stagiaire Marketing en/of Communicatie.

Wat ga je leren?
Een stage bij Start2Move betekent dat je niet alleen heel veel gaat leren op het gebied van (online) marketing en communicatie, maar ook hoe andere processen binnen de organisatie verlopen. De marketingafdeling heeft nauw contact met de andere afdelingen, waaronder Planning en Opleidingsadvies, die de (potentiële) cursisten adviseert over het opleidingsaanbod van Start2Move. Elke week vindt er een marketingoverleg plaats, waarin we ook graag jouw mening willen horen.

Als stagiaire lever je een belangrijke bijdrage aan de uitvoering van diverse uiteenlopende marketing- en communicatieactiviteiten van Start2Move. Hierbij kun je denken aan:
 • Beheren en creëren van content voor de social media kanalen en de website.
 • Opzetten en beheren van uitingen zoals nieuwsbrieven, opleidingsbrochures en overig informatiemateriaal.
 • Bijhouden en optimaliseren van diverse online promotiekanalen.
 • Organiseren van beurzen en evenementen.
 • Opzetten van content strategie, samen met het team.
 • Beheren en uitbreiden van het presentatiemateriaal (video’s, foto’s).
 • Aanspreekpunt voor de grafische vormgevers van de website van Start2Move.
 • Bewaken van de huisstijl van Start2Move en zorgen dat er op een eenduidige wijze gecommuniceerd wordt en dat er eenheid is tussen de vormgeving en beeld- en tekstelementen.
Daarnaast is er ruimte voor een opdracht, die in overleg opgesteld kan worden. Als mogelijke opdrachten kun je denken aan:
 • Schrijven van een Plan van Aanpak met betrekking tot het creëren van fans en het inzetten van ambassadeurs.
 • Onderzoek naar relevantie, bestaansrecht en het uitbreiden van een relatief nieuw product (vacaturebank).
 • Opzetten van meerdere fases van een customer journey, het functionele ontwerp wegzetten bij de technische ICT afdeling en het bewaken van het proces.
Wat willen wij van jou leren?
De kennis die je opgedaan hebt tijdens jouw opleiding kun je bij ons in de praktijk brengen. Je houdt ons op de hoogte van de allernieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van (online)marketing. Binnen Start2Move wordt veel ruimte geboden om mee te denken met de verdere ontwikkeling en professionalisering van de organisatie.

Hierom wil je een stage bij Start2Move niet missen!
Van stagiaires krijgen we regelmatig te horen dat de informele werksfeer binnen Start2Move zich sterk onderscheidt ten opzichte van andere bedrijven. Bij Start2Move wordt hard gewerkt, maar er wordt daarnaast ook veel waarde gehecht aan een praatje of lolletje tussendoor. Tussen de middag wordt er gevoetbald, gewandeld, gefitnest of geluncht met een zelf meegebrachte lunch of een versbereid broodje of salade uit de gezonde bedrijfskantine. Mocht je een koffiedrinker zijn, dan heb je geluk! Op elk moment van de dag kun je hier genieten van een heerlijk vers bakje bonenkoffie.

Uiteraard kom je niet alleen vanwege de leuke collega’s en de gezelligheid, maar ook om veel te leren. Doordat de lijntjes heel kort zijn en je intensief contact hebt met de andere collega’s, krijg je een goed beeld van alle afdelingen. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Naast een stagevergoeding bieden wij jou de mogelijkheid om uit het uitgebreide opleidingsaanbod van Start2Move, gratis cursussen en/of opleidingen te volgen en gebruik te maken van de fitnessfaciliteiten.

Wat zoeken we in jou?
Communicatie zit in je genen. Je weet hoe je verschillende doelgroepen aanspreekt en zit vol ideeën en deelt deze gevraagd en ongevraagd met je collega’s. Je weet de weg binnen de online marketingwereld en daarbij heb je een passie voor sport. Je houdt van een dynamische (soms hectische) werkomgeving en omdat je komt te werken binnen een klein team, is het van belang dat je een teamplayer bent. Winnen doe je immers met z’n allen! Jouw kwaliteiten worden optimaal benut, zodat je het beste uit jezelf én de organisatie kunt halen. Wij zijn flexibel waar het gaat om werktijden en het opnemen van vrije- en vakantiedagen. Daarentegen verwachten wij van jou dat je voldoende verantwoordelijkheid en eigenaarschap toont. Dit betekent ook dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt.

Wie zijn wij?
Start2Move is een particulier en landelijk opererend opleidingscentrum op het gebied van sport, fitness en gezondheid. Onze slogan luidt: Zet je carrière in beweging! Dit is niet alleen van toepassing op onze cursisten, maar komt tot uiting in de gehele (interne) organisatie. Door onze vooruitstrevende werkwijze, het snel (kunnen) inspelen op ontwikkelingen in de markt en het samenwerken met grote, gerenommeerde partijen binnen het werkveld, is Start2Move sinds de uitgegroeid tot het grootste en snelst groeiende landelijke NLActief erkende opleidingscentrum. 

Ben jij de stagiaire naar wie wij op zoek zijn?  
Lijkt het je een uitdaging om bij te dragen aan de verdere groei van Start2Move en herken jij je in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met jou in contact! Je kunt jouw cv en motivatie mailen naar Annerieke Vrieling (annerieke@start2move.nl). 

Wij selecteren onze stagiaires graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij daarom dan ook niet op prijs.   

Stage: Sportkunde / Sportmanagement

Stagiaire Sportkunde

Zet jouw carrière in beweging met Start2Move!
Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende stageplaats binnen de sport-, fitness-, body en mind- en health branche? Dan kunnen wij jouw carrière verder in beweging zetten!

Vanaf september hebben wij mogelijkheden voor een enthousiaste stagiaire van de opleiding Sportkunde.

Wat ga je leren?
Een stage bij Start2Move betekent een hele gevarieerde en uitdagende stage. Je krijgt een goed beeld hoe alle processen binnen de organisatie verlopen.

Als stagiaire lever je een belangrijke bijdrage aan de uitvoering van diverse activiteiten van Start2Move. Dit kan op verschillende gebieden, waaronder onderwijs, marketing en sales. Je kunt ingezet worden op de afdeling waar jij de meeste affiniteit mee hebt.
Als mogelijke werkzaamheden kun je denken aan:
 • Mede organiseren van beurzen en evenementen.
 • Voorbereiden van marketing- en salesacties.
 • Opstellen van offertes en behandelen van brochureaanvragen.
 • Ondersteuning bieden bij de ontwikkeling van nieuwe cursussen en cursussen.
 • Mede bewaken en beheren van de social media kanalen.
Daarnaast is er ruimte voor een opdracht die in overleg opgesteld kan worden. Als mogelijke opdrachten kun je denken aan:
 • Uitvoeren van een concurrentieanalyse.
 • Onderzoek naar relevantie, bestaansrecht en het uitbreiden van een relatief nieuw product (vacaturebank).
 • Opzetten van meerdere fases van een customer journey, het functionele ontwerp wegzetten bij de technische ICT afdeling en het bewaken van het proces.
 • Onderzoek naar de kwaliteit en uitbreidingsmogelijkheden van het huidige opleidingsaanbod.
 • Onderzoek naar de klanttevredenheid en het creëren van ambassadeurs.
Wat willen wij van jou leren?
De kennis die je opgedaan hebt tijdens jouw opleiding kun je bij ons in de praktijk brengen. Je houdt ons op de hoogte van de allernieuwste trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied.  
Binnen Start2Move wordt veel ruimte geboden om mee te denken met de verdere ontwikkeling en professionalisering van de organisatie.

Hierom wil je een stage bij Start2Move niet missen!
Van stagiaires krijgen we regelmatig te horen dat de informele werksfeer binnen Start2Move zich sterk onderscheidt ten opzichte van andere bedrijven. Bij Start2Move wordt hard gewerkt, maar er wordt daarnaast ook veel waarde gehecht aan een praatje of lolletje tussendoor. Tussen de middag wordt er gevoetbald, gewandeld, gefitnest of geluncht met een zelf meegebrachte lunch of een versbereid broodje of salade uit de gezonde bedrijfskantine. Mocht je een koffiedrinker zijn, dan heb je geluk! Op elk moment van de dag kun je hier genieten van een heerlijk vers bakje bonenkoffie.

Uiteraard kom je niet alleen vanwege de leuke collega’s en de gezelligheid, maar ook om veel te leren. Doordat de lijntjes heel kort zijn en je intensief contact hebt met de andere collega’s, krijg je een goed beeld van alle afdelingen. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Naast een stagevergoeding bieden wij jou de mogelijkheid om uit het uitgebreide opleidingsaanbod van Start2Move, gratis cursussen en/of opleidingen te volgen en gebruik te maken van de fitnessfaciliteiten.

Wat zoeken we in jou?
Commercie zit in je genen en je hebt een passie voor sport en bewegen. Je houdt van een dynamische (soms hectische) werkomgeving en omdat je komt te werken binnen een klein team, is het van belang dat je een teamplayer bent. Winnen doe je immers met z’n allen! Jouw kwaliteiten worden optimaal benut, zodat je het beste uit jezelf én de organisatie kunt halen. Wij zijn flexibel waar het gaat om werktijden en het opnemen van vrije- en vakantiedagen. Daarentegen verwachten wij van jou dat je voldoende verantwoordelijkheid en eigenaarschap toont. Dit betekent ook dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt.

Wie zijn wij?
Start2Move is een particulier en landelijk opererend opleidingscentrum op het gebied van sport, fitness en gezondheid. Onze slogan luidt: Zet je carrière in beweging! Dit is niet alleen van toepassing op onze cursisten, maar komt tot uiting in de gehele (interne) organisatie. Door onze vooruitstrevende werkwijze, het snel (kunnen) inspelen op ontwikkelingen in de markt en het samenwerken met grote, gerenommeerde partijen binnen het werkveld, is Start2Move sinds de uitgegroeid tot het grootste en snelst groeiende landelijke NLActief erkende opleidingscentrum. 

Ben jij de stagiaire naar wie wij op zoek zijn?  
Lijkt het je een uitdaging om bij te dragen aan de verdere groei van Start2Move en herken jij je in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met jou in contact! Je kunt jouw cv en motivatie mailen naar Annerieke Vrieling (annerieke@start2move.nl). 

Wij selecteren onze stagiaires graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij daarom dan ook niet op prijs.   
 

Stage: Human Resource Management

Stagiaire HRM

Zet jouw carrière in beweging met Start2Move!
Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende stageplaats binnen de sport-, fitness-, body en mind- en health branche? Dan kunnen wij jouw carrière verder in beweging zetten!

Vanaf september hebben wij mogelijkheden voor een enthousiaste en betrouwbare stagiaire HRM.

Wat ga je leren?
Een stage bij Start2Move betekent veel variatie en uitdaging. Je krijgt een goed beeld van alle processen binnen de organisatie. Als stagiaire lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere groei van Start2Move. Tijdens de stage kun je jouw opgedane kennis in de praktijk brengen. Als mogelijke werkzaamheden kun je denken aan:
 • Werven van nieuwe stagiaires.
 • Opstellen van vacatureteksten en arbeidsovereenkomsten.
 • Bijhouden van het ziekteverzuim.
 • Meedenken met het efficiënter inrichten van werkprocessen.
 • Bijwonen van team- en management meetings.
Daarnaast is er ruimte voor een opdracht die in overleg opgesteld kan worden. Als mogelijke opdrachten kun je denken aan het opstellen van een personeelshandboek, functieprofielen, salarisschalen, verzuim- en/of opleidingsbeleid.

Wat willen wij van jou leren?
De kennis die je opgedaan hebt tijdens jouw opleiding kun je bij ons in de praktijk brengen. Je houdt ons op de hoogte van de allernieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving in het HRM vakgebied.  Binnen Start2Move wordt veel ruimte geboden om mee te denken met de verdere ontwikkeling en professionalisering van de organisatie.

Hierom wil je een stage bij Start2Move niet missen!
Van stagiaires krijgen we regelmatig te horen dat de informele werksfeer binnen Start2Move zich sterk onderscheidt ten opzichte van andere bedrijven. Bij Start2Move wordt hard gewerkt, maar er wordt daarnaast ook veel waarde gehecht aan een praatje of lolletje tussendoor. Tussen de middag wordt er gevoetbald, gewandeld, gefitnest of geluncht met een zelf meegebrachte lunch of een versbereid broodje of salade uit de gezonde bedrijfskantine. Mocht je een koffiedrinker zijn, dan heb je geluk! Op elk moment van de dag kun je hier genieten van een heerlijk vers bakje bonenkoffie.

Uiteraard kom je niet alleen vanwege de leuke collega’s en de gezelligheid, maar ook om veel te leren. Doordat de lijntjes heel kort zijn en je intensief contact hebt met de andere collega’s, krijg je een goed beeld van alle afdelingen. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Naast een stagevergoeding bieden wij jou de mogelijkheid om uit het uitgebreide opleidingsaanbod van Start2Move, gratis cursussen en/of opleidingen te volgen en gebruik te maken van de fitnessfaciliteiten.
Gedurende jouw stageperiode word je begeleid door een HR-Manager.

Wat zoeken we in jou?
Je bent bezig met de HBO opleiding Human Resource Management en hebt een passie voor sport en bewegen.
Je houdt van een dynamische (soms hectische) werkomgeving en omdat je komt te werken binnen een klein team, is het van belang dat je een teamplayer bent. Winnen doe je immers met z’n allen! Als organisatie willen wij heel transparant zijn en in die hoedanigheid zullen wij ook bedrijfsgevoelige informatie met je delen. Wij verwachten van jou dan ook dat je hier integer en professioneel mee om kunt gaan. Jouw kwaliteiten worden optimaal benut, zodat je het beste uit jezelf én de organisatie kunt halen. Wij zijn flexibel waar het gaat om werktijden en het opnemen van vrije dagen. Daarentegen verwachten wij van jou dat je voldoende verantwoordelijkheid en eigenaarschap toont.

Wie zijn wij?
Start2Move is een particulier en landelijk opererend opleidingscentrum op het gebied van sport, fitness en gezondheid. Onze slogan luidt: Zet je carrière in beweging! Dit is niet alleen van toepassing op onze cursisten, maar komt tot uiting in de gehele (interne) organisatie. Door onze vooruitstrevende werkwijze, het snel (kunnen) inspelen op ontwikkelingen in de markt en het samenwerken met grote, gerenommeerde partijen binnen het werkveld, is Start2Move sinds de uitgegroeid tot het grootste en snelst groeiende landelijke NLActief erkende opleidingscentrum. 

Ben jij de stagiaire naar wie wij op zoek zijn?  
Lijkt het je een uitdaging om bij te dragen aan de verdere groei van Start2Move en herken jij je in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met jou in contact! Je kunt jouw cv en motivatie mailen naar Annerieke Vrieling (annerieke@start2move.nl). 

Wij selecteren onze stagiaires graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij daarom dan ook niet op prijs.   

Stage: Financiën / Bedrijfsadministratie

Stagiaire Bedrijfsadministratie

Zet jouw carrière in beweging met Start2Move!
Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende stageplaats binnen de sport-, fitness-, body en mind- en health branche? Dan kunnen wij jouw carrière verder in beweging zetten!

Wij hebben mogelijkheden voor een enthousiaste stagiaire Bedrijfsadministratie.

Wat ga je leren?
Een stage bij Start2Move betekent een hele gevarieerde en uitdagende stage. Je krijgt een goed beeld hoe alle (financiële en administratieve) processen binnen de organisatie verlopen. Als stagiaire lever je een belangrijke bijdrage aan de uitvoering van diverse activiteiten van Start2Move. Je ondersteunt de Financieel Administratief Medewerker met alle uiteenlopende financiële werkzaamheden, waaronder de debiteuren- en crediteurenadministratie.

Wat willen wij van jou leren?
De kennis die je opgedaan hebt tijdens jouw opleiding kun je bij ons in de praktijk brengen.
Binnen Start2Move wordt veel ruimte geboden om mee te denken met de verdere ontwikkeling en professionalisering van de organisatie.

Hierom wil je een stage bij Start2Move niet missen!
Van stagiaires krijgen we regelmatig te horen dat de informele werksfeer binnen Start2Move zich sterk onderscheidt ten opzichte van andere bedrijven. Bij Start2Move wordt hard gewerkt, maar er wordt daarnaast ook veel waarde gehecht aan een praatje of lolletje tussendoor. Tussen de middag wordt er gevoetbald, gewandeld, gefitnest of geluncht met een zelf meegebrachte lunch of een versbereid broodje of salade uit de gezonde bedrijfskantine. Mocht je een koffiedrinker zijn, dan heb je geluk! Op elk moment van de dag kun je hier genieten van een heerlijk vers bakje bonenkoffie. Uiteraard kom je niet alleen vanwege de leuke collega’s en de gezelligheid, maar ook om veel te leren. Doordat de lijntjes heel kort zijn en je intensief contact hebt met de andere collega’s, krijg je een goed beeld van alle afdelingen. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Naast een stagevergoeding bieden wij jou de mogelijkheid om uit het uitgebreide opleidingsaanbod van Start2Move, gratis cursussen en/of opleidingen te volgen en gebruik te maken van de fitnessfaciliteiten.

Wat zoeken we in jou?
 • Je volgt de MBO opleiding richting Bedrijfsadministratie.
 • Je bent proactief, accuraat, flexibel en je hebt een grote affiniteit met sport en gezondheid.
 • Je houdt van een dynamische (soms hectische) werkomgeving en omdat je komt te werken binnen een klein team, is het van belang dat je een teamplayer bent. Winnen doe je immers met z’n allen!
Wie zijn wij?
Start2Move is een particulier en landelijk opererend opleidingscentrum op het gebied van sport, fitness en gezondheid. Onze slogan luidt: Zet je carrière in beweging! Dit is niet alleen van toepassing op onze cursisten, maar komt tot uiting in de gehele (interne) organisatie. Door onze vooruitstrevende werkwijze, het snel (kunnen) inspelen op ontwikkelingen in de markt en het samenwerken met grote, gerenommeerde partijen binnen het werkveld, is Start2Move sinds de uitgegroeid tot het grootste en snelst groeiende landelijke NLActief erkende opleidingscentrum. 

Ben jij de stagiaire naar wie wij op zoek zijn?  
Lijkt het je een uitdaging om bij te dragen aan de verdere groei van Start2Move en herken jij je in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met jou in contact! Je kunt jouw cv en motivatie mailen naar Annerieke Vrieling (annerieke@start2move.nl). 


Wij selecteren onze stagiaires graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij daarom dan ook niet op prijs.