VAKGEBIED VOETBAL

VAKGEBIED VOETBAL

De Voetbal Academy is een onderdeel van de Sport Academy van Start2Move en biedt diverse cursussen aan voor voetbaltrainers, hersteltrainers, fysiotherapeuten en verzorgers die werkzaam zijn of werkzaam willen worden in de voetballerij. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit en ontwikkeling van voetbalprofessionals op het gebied van fysieke & mentale trainingen, hersteltrainingen, periodisering, videoanalyses en de trainbaarheid van jongeren. Aan de meeste Start2Move voetbalcursussen zijn ook KNVB licentiepunten verbonden.

Bekijk het aanbod aan voetbalcursussen of kies voor een pakket. Met een pakket neem je meerdere cursussen ineens af, waarmee de prijs nog aantrekkelijker wordt!


Conditietrainer Voetbal

2 Cursusdagen

Hersteltrainer Voetbal

2 Cursusdagen

Video Analist Voetbal

4 Cursusdagen

Periodisering Voetbal

1 Cursusdag

Invloed van groeispurt op voetballers (workshop)

1 Cursusdag

LAPT ACTIE

LAPT ACTIE

Schrijf je nu in voor het pakket Personal Trainer PRO en ontvang het LAPT Startpakket ter waarde van € 249 geheel gratis. Met dit startpakket word je persoonlijk begeleid met jouw eerste stappen naar een succesvolle(re) carrière in de Personal Training.
  • 2 uur ondersteuning door jouw persoonlijke Business Coach
  • 3 maanden toegang tot de Personal Training Library (met onder andere ondernemingsplan en marketingcampagnes)
  • 1 keer deelname aan het LAPT/Start2Move kwartaalevent t.w.v. € 95

Profiteer nu

GRATIS JAARABONNEMENT OP MUSCLE & MOTION

GRATIS JAARABONNEMENT OP MUSCLE & MOTION

Schrijf je nu in voor de opleiding Fitnesstrainer A bij Start2Move en ontvang exclusief een gratis jaarabonnement op de 3D-animatie app Muscle & Motion.

Dit gratis jaarabonnement biedt je vele extra’s zoals meer dan 2000 unieke 3D-video’s die de werking van alle spieren in het menselijk spierstelsel toelicht en hoe je oefeningen correct uitvoert, maar ook wat er gebeurt als je een oefening verkeerd uitvoert.

Profiteer nu