Vakgebied Voeding

Vakgebied Voeding

Voeding kan ofwel het meest krachtige medicijn zijn dat je gebruikt of het kan je langzaam vergiftigen. Voedingsmiddelen zijn overal voor handen, maar hoe kies je nu de juiste als de supermarkt vol staat met al die verleidingen? En zelfs al denk je een verantwoorde keuze te hebben gemaakt, dan blijkt het product toch vaak veel minder gezond. Na het volgen van een Start2Move voedingsopleiding of cursus ben je een echte voedingsspecialist en heb je de kennis om mensen te adviseren, motiveren en kun je hen coachen naar een gezondere levensstijl.

Bekijk het opleiding- en cursusaanbod op gebied van voeding. Een aantal van deze opleidingen/cursussen zijn onderdelen (modules) van het Personal Trainer Pro of het Leefstijlcoach Pro en Leefstijlcoach Plus pakket.


Pakketkorting
€ 480

Pakket Leefstijlcoach Pro

24 Cursusdagen
Pakketkorting
€ 430

Pakket Leefstijlcoach Plus

15 Cursusdagen
Pakketkorting
€ 300

Pakket Leefstijlcoach Basis

13 Cursusdagen

BGN Gewichtsconsulent

9 Cursusdagen

Voedingsdeskundige

7 Cursusdagen

Coachen en Gedragsverandering

2 Cursusdagen

Sport en Voeding

4 Cursusdagen

Obesitas, Eetverslaving en Gedragsverandering

2 Cursusdagen

Eetstoornissen en Sport

2 Cursusdagen

LAPT ACTIE

LAPT ACTIE

Schrijf je nu in voor het pakket Personal Trainer PRO en ontvang het LAPT Startpakket ter waarde van € 249 geheel gratis. Met dit startpakket word je persoonlijk begeleid met jouw eerste stappen naar een succesvolle(re) carrière in de Personal Training.
  • 2 uur ondersteuning door jouw persoonlijke Business Coach
  • 3 maanden toegang tot de Personal Training Library (met onder andere ondernemingsplan en marketingcampagnes)
  • 1 keer deelname aan het LAPT/Start2Move kwartaalevent t.w.v. € 95

Profiteer nu

GRATIS JAARABONNEMENT OP MUSCLE & MOTION

GRATIS JAARABONNEMENT OP MUSCLE & MOTION

Schrijf je nu in voor de opleiding Fitnesstrainer A bij Start2Move en ontvang exclusief een gratis jaarabonnement op de 3D-animatie app Muscle & Motion.

Dit gratis jaarabonnement biedt je vele extra’s zoals meer dan 2000 unieke 3D-video’s die de werking van alle spieren in het menselijk spierstelsel toelicht en hoe je oefeningen correct uitvoert, maar ook wat er gebeurt als je een oefening verkeerd uitvoert.

Profiteer nu