Vakgebied (Top)sport

Vakgebied (Top)sport

Op het gebied van (top)sport biedt Start2Move een grote diversiteit aan cursussen. Afhankelijk van je doelstelling kun je hieruit een keuze maken. Wil je de fysieke prestaties van geblesseerde of fitte sporters verbeteren? Dan zou je kunnen kiezen voor de cursus Physical Performance Trainer. Wil je liever sport specifieker werken? Kies dan bijvoorbeeld voor looptrainer of een fysieke voetbalcursus. Ook het mentale aspect komt aan bod, zoals bij de cursus Prestatiepsychologie of Coachen en Gedragsverandering.

Hoewel de meeste cursussen in dit vakgebied in eerste instantie gericht zijn op sporttrainers en sportcoaches, zijn deze ook enorm geschikt voor Personal Trainers en Leefstijlcoaches.


Coachen en Gedragsverandering

2 Cursusdagen

Physical Performance Trainer

6 Cursusdagen

Looptrainer

4 Cursusdagen

Periodisering Voetbal

1 Cursusdag

Conditietrainer (top)Sport

2 Cursusdagen

Looptechniek en Loopscholing (workshop)

1 Cursusdag

GRATIS CURSUS T.W.V. € 345

GRATIS CURSUS 

Schrijf je nu in voor het pakket Personal Trainer Plus of Pro en ontvang een gratis cursus ter waarde van € 345.

In het inschrijfformulier kies je jouw gratis cursus; Medical Personal Trainer (onderste of bovenste extremiteit, Bootcamp Trainer 2.0 of Trainer Senioren.

Profiteer nu

GRATIS JAARABONNEMENT OP MUSCLE & MOTION

GRATIS JAARABONNEMENT OP MUSCLE & MOTION

Schrijf je nu in voor de opleiding Fitnesstrainer A bij Start2Move en ontvang exclusief een gratis jaarabonnement op de 3D-animatie app Muscle & Motion.

Dit gratis jaarabonnement biedt je vele extra’s zoals meer dan 2000 unieke 3D-video’s die de werking van alle spieren in het menselijk spierstelsel toelicht en hoe je oefeningen correct uitvoert, maar ook wat er gebeurt als je een oefening verkeerd uitvoert.

Profiteer nu