Vakgebied (Top)sport

Vakgebied (Top)sport

Op het gebied van (top)sport biedt Start2Move een grote diversiteit aan cursussen. Afhankelijk van je doelstelling kun je hieruit een keuze maken. Wil je de fysieke prestaties van geblesseerde of fitte sporters verbeteren? Dan zou je kunnen kiezen voor de cursus Physical Performance Trainer. Wil je liever sport specifieker werken? Kies dan bijvoorbeeld voor looptrainer of een fysieke voetbalcursus. Ook het mentale aspect komt aan bod, zoals bij de cursus Prestatiepsychologie of Coachen en Gedragsverandering.

Hoewel de meeste cursussen in dit vakgebied in eerste instantie gericht zijn op sporttrainers en sportcoaches, zijn deze ook enorm geschikt voor Personal Trainers en Leefstijlcoaches.


Physical Performance Trainer

6 Cursusdagen

Looptrainer

4 Cursusdagen

Yogadocent (module 1)

7 Cursusdagen

Ademhaling, Sport en Stress

2 Cursusdagen

Periodisering Voetbal

1 Cursusdag

Conditietrainer (top)Sport

2 Cursusdagen

Looptechniek en Loopscholing (workshop)

1 Cursusdag

LAPT ACTIE

LAPT ACTIE

Schrijf je nu in voor het pakket Personal Trainer PRO en ontvang het LAPT Startpakket ter waarde van € 249 geheel gratis. Met dit startpakket word je persoonlijk begeleid met jouw eerste stappen naar een succesvolle(re) carrière in de Personal Training.
  • 2 uur ondersteuning door jouw persoonlijke Business Coach
  • 3 maanden toegang tot de Personal Training Library (met onder andere ondernemingsplan en marketingcampagnes)
  • 1 keer deelname aan het LAPT/Start2Move kwartaalevent t.w.v. € 95

Profiteer nu

GRATIS JAARABONNEMENT OP MUSCLE & MOTION

GRATIS JAARABONNEMENT OP MUSCLE & MOTION

Schrijf je nu in voor de opleiding Fitnesstrainer A bij Start2Move en ontvang exclusief een gratis jaarabonnement op de 3D-animatie app Muscle & Motion.

Dit gratis jaarabonnement biedt je vele extra’s zoals meer dan 2000 unieke 3D-video’s die de werking van alle spieren in het menselijk spierstelsel toelicht en hoe je oefeningen correct uitvoert, maar ook wat er gebeurt als je een oefening verkeerd uitvoert.

Profiteer nu