Vakgebied Specifieke doelgroepen

Vakgebied Specifieke doelgroepen

Dit vakgebied is speciaal voor professionals zoals Personal Trainers, (leefstijl)coaches en trainers die zoeken naar een verdieping in kennis of zich willen specialiseren om met een bepaalde doelgroep te werken, zoals met ouderen of zwangeren.

Het lijkt soms voor de hand liggend, maar het werken met specifieke doelgroepen vergt meer verdiepende kennis dan je ontvangt in een reguliere cursus. Ook het trainen met functionele methodieken of materialen vereisen meer kennis. Door het volgen van verdiepende cursussen op het gebied van specifieke doelgroepen & specialisaties, vergroot je jouw specifieke kennis en ervaring en verhoog je je eigen marktwaarde.


Bootcamp Trainer 2.0

3 Cursusdagen
Opleidingskorting
€ 95

Medical Personal Trainer

6 Cursusdagen

Pilates Trainer

6 Cursusdagen

Functional Training Specialist

4 Cursusdagen

Trainer Senioren

3 Cursusdagen

Zwanger en Fit

1 Cursusdag

Kettlebell Trainer Pro

2 Cursusdagen

LAPT ACTIE

LAPT ACTIE

Schrijf je nu in voor het pakket Personal Trainer PRO en ontvang het LAPT Startpakket ter waarde van € 249 geheel gratis. Met dit startpakket word je persoonlijk begeleid met jouw eerste stappen naar een succesvolle(re) carrière in de Personal Training.
  • 2 uur ondersteuning door jouw persoonlijke Business Coach
  • 3 maanden toegang tot de Personal Training Library (met onder andere ondernemingsplan en marketingcampagnes)
  • 1 keer deelname aan het LAPT/Start2Move kwartaalevent t.w.v. € 95

Profiteer nu

GRATIS JAARABONNEMENT OP MUSCLE & MOTION

GRATIS JAARABONNEMENT OP MUSCLE & MOTION

Schrijf je nu in voor de opleiding Fitnesstrainer A bij Start2Move en ontvang exclusief een gratis jaarabonnement op de 3D-animatie app Muscle & Motion.

Dit gratis jaarabonnement biedt je vele extra’s zoals meer dan 2000 unieke 3D-video’s die de werking van alle spieren in het menselijk spierstelsel toelicht en hoe je oefeningen correct uitvoert, maar ook wat er gebeurt als je een oefening verkeerd uitvoert.

Profiteer nu