Vakgebied Leefstijl & Vitaliteit

Vakgebied Leefstijl & Vitaliteit

Leefstijlcoach is een sterk opkomend beroep. Naast Personal Trainer is dit één van de snelst groeiende beroepen, omdat de vraag hiernaar steeds groter wordt terwijl het aanbod relatief klein is. Een leefstijlcoach helpt mensen inzicht krijgen in hun gezondheid en vitaliteit. Vaak weten mensen in grote lijnen wel wat gezond is, maar worden stress, verminderde energie, hoofd- en buikpijn vaak toegeschreven aan typische symptomen van deze tijd. Uiteindelijk vormen deze symptomen meer fysieke en mentale klachten met alle gevolgen van dien.

Naast leefstijlcoach bieden wij ook cursussen aan op het gebied van stressmanagement, slaapmanagement en ademhaling. Je kunt ook kiezen voor een van de pakketten, zoals Leefstijlcoach Pro. Dit traject gaat een stapje verder dan een reguliere leefstijlcoach opleiding. Naast alle benodigdheden om een goede leefstijlcoach te worden, word je tevens opgeleid op het gebied van trainingsleer waardoor je jouw klanten ook diensten op het gebied van sporten kunt aanbieden. Kies je voor het Leefstijlcoach Pro pakket, dan krijg je maar liefst € 400 korting!


Pakketkorting
€ 480

Pakket Leefstijlcoach Pro

24 Cursusdagen
Pakketkorting
€ 430

Pakket Leefstijlcoach Plus

15 Cursusdagen
Pakketkorting
€ 300

Pakket Leefstijlcoach Basis

13 Cursusdagen

Voedingsdeskundige

7 Cursusdagen

Coachen en Gedragsverandering

2 Cursusdagen

Bewegen en Trainen

2 Cursusdagen

Stress- en Slaapmanagement

2 Cursusdagen

Ademhaling, Sport en Stress

2 Cursusdagen

LAPT ACTIE

LAPT ACTIE

Schrijf je nu in voor het pakket Personal Trainer PRO en ontvang het LAPT Startpakket ter waarde van € 249 geheel gratis. Met dit startpakket word je persoonlijk begeleid met jouw eerste stappen naar een succesvolle(re) carrière in de Personal Training.
  • 2 uur ondersteuning door jouw persoonlijke Business Coach
  • 3 maanden toegang tot de Personal Training Library (met onder andere ondernemingsplan en marketingcampagnes)
  • 1 keer deelname aan het LAPT/Start2Move kwartaalevent t.w.v. € 95

Profiteer nu

GRATIS JAARABONNEMENT OP MUSCLE & MOTION

GRATIS JAARABONNEMENT OP MUSCLE & MOTION

Schrijf je nu in voor de opleiding Fitnesstrainer A bij Start2Move en ontvang exclusief een gratis jaarabonnement op de 3D-animatie app Muscle & Motion.

Dit gratis jaarabonnement biedt je vele extra’s zoals meer dan 2000 unieke 3D-video’s die de werking van alle spieren in het menselijk spierstelsel toelicht en hoe je oefeningen correct uitvoert, maar ook wat er gebeurt als je een oefening verkeerd uitvoert.

Profiteer nu