Personal Training in het bedrijfsleven

Aantal lesdagen

1 lesdag

Cursusprijs

Locaties en startdata

Arnhem

Vooropleiding

Wenselijk

Personal Training in het bedrijfsleven

In samenwerking met Marije de Vries, mede-eigenaar van Fitter Nederland en auteur van oa. het boek "Fitnessbijbel voor vrouwen" organiseert Start2Move de 1-daagse cursus Personal Training in het bedrijfsleven. Deze praktijkgerichte cursus vindt plaats in januari 2018 op Papendal (Arnhem) en is bedoeld voor (toekomstige) Personal Trainers die succesvol aan de slag willen in het bedrijfsleven.

Personal trainers zijn erg gewild in het bedrijfsleven. Niet alleen zijn yoga- en bootcamp lessen populair, ook is er steeds meer vraag naar advies op maat, coaching en hulp bij stressklachten en overgewicht. Als personal trainer zorg je ervoor dat medewerkers met meer energie en met minder stress aan het werk zijn. Preventieve gezondheidzorg, een energieke werksfeer en bewustwording van de eigen duurzame inzetbaarheid worden voor organisaties steeds belangrijker. Een kans voor iedere personal trainer die zijn/haar horizon wil verbreden!

In deze cursus willen we je niet alleen meenemen in de succesfactoren om binnen het bedrijfsleven aan de slag te gaan, ook geven we tips hoe je bij (grote) organisaties aan tafel komt en meer grip krijgt op inkomsten gegenereerd vanuit bedrijfsbudgetten en subsidies.
 
We hopen ook dat je na deze dag kunt bepalen in welke mate je tijd (en geld) wilt investeren om je horizon te verbreden. Wat komt er bij kijken? Waar begin je en hoe zorg je ervoor dat het een groot succes wordt? Na afloop weet je precies wat je wel en niet moet doen. Samen werken we naar een actieplan waar je direct mee aan de slag kunt.

Na afloop van de cursus wordt het certificaat "Personal Training in het bedrijfsleven" uitgereikt.

Inhoud Personal Training in het bedrijfsleven

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Waarom het bedrijfsleven een gat in de markt is!
  • Welke begrippen je moet weten om goed een (sales)gesprek te voeren.
  • Welke competenties een personal trainer in het bedrijfsleven nodig heeft om medewerkers goed te helpen.
  • Toekomst, trends en belangen in het bedrijfsleven; hoe speel je hierop in?
  • Subsidie en budget; wat is er mogelijk en waar liggen de kansen?
 De praktijk:
  • Waar begin je?
  • Salestechniek; hoe voer je succesvol een gesprek?
  • Marketing en communicatie; de beste tips om je te onderscheiden.
  • Plan van aanpak om direct mee aan de slag te gaan.


 

Over de docent

Deze cursus wordt gegeven door Marije de Vries (1981). Marije is 19 jaar actief binnen de fitnessbranche en heeft in 2013 de stap naar het bedrijfsleven gemaakt. Samen met haar compagnon Ilona Huitink runt ze Fitter Nederland en helpen ze organisaties met de implementatie van vitaliteitsinterventies, programma’s, (personal) training, onderzoeken en strategische jaarplannen. 
 
Hun klantenkring bestaat inmiddels uit o.a. RTL Nederland, Alliander, Provincie Gelderland en ABN AMRO. Marije is auteur van twee boeken (Fitnessbijbel voor vrouwen en de Fitgids voor Werkend Nederland) en is tevens actief als trainer binnen de fitnessbranche.

 

Cursusdata en locaties

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe cursusdata bekend. Vul het contactformulier in als je graag op de hoogte wilt blijven van nieuwe data en locaties.


STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      08:30 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.