Je bent hier > Sport Academy

Sport academy

Sport Academy

De Sport Academy van Start2Move biedt diverse erkende sportspecifieke cursussen op het gebied van onder andere voetbal en hardlopen. 


geselecteerde cursussen/opleidingen. Is jouw opleidingslocatie al gestart? Neem contact met ons op voor de eventuele instroommogelijkheden lesdag 2.

Sorteren:

ONZE MISSIE


ZET JOUW CARRIÈRE IN BEWEGING
Start2Move heeft zich als doel gesteld de cursist letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen op weg naar (nog meer) succes op de arbeidsmarkt. Wij bieden diverse erkende opleidingen en cursussen aan die onze cursisten helpen om zich te specialiseren als fitness-, sport- en/of gezondheidsprofessional. Onze cursisten krijgen een persoonlijke en praktijkgerichte aanpak. Op een persoonlijke leeromgeving kunnen onze cursisten zich optimaal voorbereiden om zo met een vertrouwd gevoel tot de arbeidsmarkt toe te treden. 

 

Meer informatie

STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      08:30 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.