Salesvaardigheden

Bij Start2Move leiden we je niet alleen op voor een diploma maar voor een carrière: met opleidingsadviseurs, deskundige docenten, uitgebreide digitale leermiddelen, een vacaturebank en meer!


Aantal lesdagen

3 lesdagen

Locaties

Diverse locaties

Cursusprijs

€ 299 (excl. BTW)

Vooropleiding

Niet vereist

Cursustegoed

€ 30

Telefoon

088 850 7648

In 3 dagen jouw salesvaardigheden naar een hoger niveau tillen. Onze opleidingspartner HDD GROUP start binnenkort met een 3-daagse cursus Salesvaardigheden. Deze cursus gaat verder in op de vraag hoe je je klanten nog beter kunt helpen bij het maken van de juiste beslissing. De basis van deze workshop zijn de 8 stappen van het salesproces. Deze worden uitgebreid behandeld en getraind. Na het volgen van deze training kun je potentiele klanten nog beter helpen en zal het serviceniveau binnen je organisatie op een hoger level komen.

Inhoud en cursusgegevens

Onderwerpen die aan bod komen zijn:
  • Salesvaardigheden
  • Salesmanagement
  • Service
Cursusdata en locatie
CURSUSDATA NOG NIET BEKEND
HDD Group
Elzenweg 37
5144 MB Waalwijk 

Lestijden
De 3 cursusdagen duren van 10.00 - 16.00 uur. 

Prijs
€ 299,- (exclusief BTW)

Docent
De 3-daagse cursus wordt verzorgd door Jos Eemstra. Jos is Development Director bij BlackBox publishers en BlackBox Fitness. Na het behalen van zijn CIOS diploma heeft hij de opleiding HBO Sportmanagement afgerond. Jos is al vele jaren werkzaam in de sport- en fitnessbranche in zowel Nederland als Duitsland bij verschillende organisaties zoals SL!M, HealthCity, Basic-Fit, NHN Support en HDD GROUP. Als zelfstandig consultant en trainer heeft hij vele sport- en health clubs getraind en begeleid naar een beter bedrijfsresultaat.

Interesse?
Deze cursus bieden wij aan i.s.m. onze samenwerkingspartner HDD Group. Zij verzorgen ook de inschrijving.