Ruud Lombarts

Werkt aan ROC Graafschap College te Doetinchem als docent bij uitstroomprofiel Fitness en gezondheid. Daarnaast bij politie in Gelderland –midden. Afgestudeerd aan Pedagogische Academie te Arnhem en  CALO, eveneens te Arnhem. Examinator fitnesstrainer A en B bij brancheorganisatie NL Actief (voorheen Fit!vak). Initiatiefnemer fitness in het MBO in 1988. Werkzaam geweest bij Universiteit Nijmegen op afdeling sport. Initiator geweest van bedrijfsfitness en sport voor personeel naast studentensport, RPM instructeur en Personal Trainer. In Doorn gewerkt op de afdeling onderwijs en revalidatie aan het Militair Revalidatie Centrum.

Assistent bondcoach geweest bij jeugd Nederlandse badminton Bond. Nu bezig met ontwikkeling samen met Duitsland inzake Euregioproject fitnesstrainer A. Gewerkt bij meerdere clubs als badmintontrainer en tennistrainer. Opleiding gevolgd tot tennisdocent bij KNLTB.
Hij geeft cursussen fitnesstrainer A en B, en examineert op dit moment. Veel affectie met functioneel trainen in de breedste zin van het woord. Initiatiefnemer geweest voor assistent fitnesstrainer A en fitnesstrainer A binnen de NL Actief voor het MBO.

 

Ruud Lombarts
Fitnesstrainer A
Fitnesstrainer B
Fitnesstrainer A Spoedcursus
Fitnesstrainer A Avondopleiding
Fitnesstrainer B Avondopleiding