Rob de Haan

Rob de Haan is docent fitnesstrainer A bij start2move.

Rob is opgeroeid in de judowereld en vanuit daar zich verder ontwikkeld in het jiujitsu, sinds 2007 is hij ook werkzaam als judoleraar.
Van jongs af aan wist hij in de sport wereld wilde werken, in 2009 is hij afgestuurd aan het CIOS in Arnhem met als afstudeer richting Fitness & Health. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan bij verschillende sportclubs en basisscholen. Daarna is hij zich verder gaan ontwikkelen op het maatschappelijk vlak in de jeugdzorg en heeft bij verschillende organisaties gewerkt als pedagogisch medewerker o.a. bij Stichting dichterbij en jongerenhuis Harreveld.

In 2012 heeft Rob de terugkeer gemaakt in de sportbranche, na het volgen van verschillende cursussen o.a. Personaltrainer, Bootcamptrainer, Functionaltrainer is hij gestart met een eigen onderneming in de sportbranche hier begeleidt hij mensen op weg naar een gezonde leefstijl. Tevens is hij werkzaam als fitvak examinator, hierbij beoordeelt hij cursisten op hun praktische vaardigheden.
 
Vanaf september ’15 is Rob werkzaam als docent bij start2move, hij kijkt er naar uit om jou succesvol op te leiden als fitness instructeur.
Rob houdt zich bezig in zijn vrije tijd met Buitensport zoals Bootcamp, Obstaclerun’s, maar lekker uitwaaien aan zee met zijn honden daar kan hij van genieten.

 

Rob de Haan
Fitnesstrainer A
Fitnesstrainer B
Fitnesstrainer A Spoedcursus
Bootcamp Trainer 2.0
Fitnesstrainer A Avondopleiding
Fitnesstrainer B Avondopleiding