Reviews Sportvoeding, Supplementen en Doping

Reviews Sportvoeding, Supplementen en Doping

Hier vind je alle reviews van de cursus Sportvoeding, Supplementen en Doping.

Heb je de cursus Sport en Voeding (of een gelijkwaardige cursus) gevolgd en wil jij je verder specialiseren om sporters optimale voedingsbegeleiding te kunnen bieden? De 2-daagse cursus Sportvoeding, Supplementen en Doping staat onder leiding van sportdiëtist Saraï Pannekoek. Aan het eind van deze cursus ben je in staat om kracht-, duur- en spelsporters op een verantwoorde wijze te begeleiden rekening houdend met de individuele wensen, behoeften en doelstellingen. Je krijgt bovendien diverse praktische tips en tools gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Mariëlle Supèr | Arnhem

Ik ben erg blij dat ik deze cursus heb gevolgd! Cursus sluit perfect aan op de cursus Sport en Voeding! Docente Sarai heeft erg veel kennis en is prettig om naar te luisteren, van mij mocht ze nog wel een dag hebben om nog meer kennis te delen, zo leuk vond ik het!!

STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      08:30 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.