Reviews Fysieke Training in de (top)Sport

Reviews Fysieke Training in de (top)Sport

Op deze pagina vind je alle reviews van de erkende cursus Fysieke Training in de (top)Sport.

Deze praktijkgerichte specialisatie is in het bijzonder geschikt voor trainers en sporters die ervaring willen opdoen op het gebied van fysieke training in de (top)sport, waarbij het ontwikkelen van explosiviteit en vermogen centraal staan. De cursus Fysieke Training in de (top)Sport is erkend door de Atletiekunie. Aan het eind van deze cursus ontvangt de cursist 4 Atletiekunie licentiepunten.

 

Matthijs Peters | Culemborg

Leuke cursus, veel geleerd over halter training. De docent wist veel van het onderwerp, iedere vraag kon hij goed beantwoorden. De locatie was perfect!

Roxanne Koopman | Culemborg

Hele interessante cursus. Docent weet waar hij het over heeft en de informatie is nuttig en gelijk te gebruiken in de praktijk.

Christel la Faille | Culemborg

Goede kwalitatieve opleiding. Leuke en veel afwisseling tussen theorie en praktijk. De docent is zowel theoretisch als praktijk zeer goed onderlegd. Aanrader als hier je interessegebied ligt!

Frank van Meurs | Culemborg

De Cursus "Fysieke training in de (top)sport)" is een mooie stap in de wereld van Performance Training.
Kundig worden de do's& Don'ts keurig uitgeplozen. Geen saaie "ikvertelhoehetzitpresentaties" maar samen op ontdekking. Keurige mengeling van theorie en praktische toepassing. Start2Move: Klasse werk!

Alfer Ekizkuyu | Culemborg

Goede docent, mooie crossfit box, veel geleerd.. Het geld waard!

Adri | Culemborg

Prima cursus met een docent die ver boven zijn stof staat.