Reviews Functional Training Specialist

Reviews Functional Training Specialist

Bekijk hier alle reviews van de erkende cursus Functional Training Specialist.

Deze praktijkgerichte 4-daagse  cursus is in het bijzonder geschikt voor (toekomstige) Personal Trainers, Fitnesstrainers en Krachtsporters die op een uitdagende, efficiënte manier aan de slag willen met specifieke, functionele oefenstof. De cursus Functional Training Specialist is erkend door de Atletiekunie. Aan het eind van deze cursus ontvangt de cursist 8 Atletiekunie licentiepunten.

Caroline Kloots | Utrecht

Zeer goed georganiseerde organisatie. Hart voor de klant, zeer klant vriendelijk en goede service.

Dennis Addens | Utrecht

De cursus functional training specialist is echt een aanrader voor elke personal trainer die zijn of haar klanten op een gezonde manier in het dagelijks leven beter wil laten functioneren. Erg interessant en vernieuwende materialen welke vrijwel direct resultaat opleveren op korte termijn en op lange termijn veel voorkomende klachten zelfs definitief kunnen verhelpen.

Aria Vooijs | Utrecht

Superleuke cursus, heel veel nieuwe dingen geleerd om weer in me trainingen gebruiken

Bianca Zwinkels | Utrecht

Opleiding functioneel trainingsspecialist is een perfecte aanvulling en inspiratie voor Fitness A/B en bootcamptrainers. Leer nog beter kijken naar je klant en kan je de workout aanpassen op hun mogelijkheden. En zo het beste in ze boven halen!

Wilma Tijsseling | Utrecht

Cursus goed georganiseerd, deskundige docent, goed cursusmateriaal, zowel voor theorie als praktijk!

Ton Seegers | Zwolle

Super leerzame cursus en zeer toegankelijk voor mensen met een trainersachtergrond. Goede docenten en verzorgd cursusmateriaal. Zal zeker nog een cursus bij Start2Move volgen.

Eva van der Laan | Zwolle

Een leuke praktijk cursus met een gemotiveerde ervaren docent. Veel nieuw fitnessmateriaal leren kennen en inhoudelijk up-to-date informatie. Een aanrader voor actieve deelnemers die hart voor hun vak hebben.

Anoniem | Zwolle

Leerzame inspirerende cursus met docent Geert v/d Poppel die als zeer bedreven docent alles over functioneel trainen deelt en je alle oefenstof ook zelf laat ervaren. Kortom de cursusdagen waren een dynamische beleving!

Wendy Kwekkeboom | Zwolle

Wat een super leuke en professionele cursus. Ik heb veel geleerd, en kan het direct toepassen in de praktijk.

Rocco Meijer | Zwolle

Zeer nuttige cursus waar iedereen die in de sport werkzaam is veel aan heeft.

Denise van der Donk | Eindhoven

Ik heb de cursus Functional Training Specialist als zeer positief ervaren. Als BGN-gewichtsconsulent wil ik graag meer diepgang bieden op het gebied van beweging aan clienten. Ik heb veel kennis opgedaan tijdens deze cursus en met de oefeningen thuis zelf direct aan de slag gegaan. Ik ben er zelf ook flexibeler en krachtiger door geworden tijdens mijn eigen trainingen en hardloopwedstrijden. Ik ga zeker door bij Start2Move!

Deborah Pinckers | Eindhoven

Prima cursus op leuke lokatie met leraar die breed geïnformeerd is. Deze cursus biedt in praktijk veel mogelijkheden om toe te passen! Een aanrader!

Eveline van der Harst | Rotterdam

De cursus is zeer praktijkgericht, locatie is inspirerend, veel mooie materialen om mee te werken en de leraar weet waar hij het over heeft. Ook zeer inspirerend om van te leren