Je bent hier > Home > Reviews Fitnesstrainer B

Reviews Fitnesstrainer B

Reviews Fitnesstrainer B

Bekijk hier alle reviews van de NL Actief erkende opleiding Fitnesstrainer B.

Na afronding van deze compleet vernieuwde NL Actief erkende opleiding Fitnesstrainer B, ben je in het bezit van het hoogste Europees erkende diploma Fitnesstrainer B / Personal Trainer (niv. 4) en kun je aan de slag als (zelfstandig) Personal Trainer.

Rob | Zwolle

De opleiding Fitnesstrainer B en Personal Trainer heb ik bij Start2Move succesvol afgerond. Wonend in Rotterdam was het meer dan de moeite waard om elke week naar Zwolle te rijden om de opleiding te volgen. De verdieping en serieuze vaktechnische stof maakte mij nog enthousiaster over het vak! Het schrijven van een scriptie (voor de B opleiding) en het begeleiden van wedstrijdsporters maakte het een heel avontuur, maar alle energie meer dan waard! De opleiding is heel breed en laat mijn creativiteit borrelen over hoe veelzijdig het "fitnessvak" is en dat er duizend en één mogelijkheden zijn om binnen dit vakgebied actief te zijn
Bij de B opleiding wisselde theorie en praktijk elkaar goed af en dat was heel prettig wanneer je hoofd in de ochtend weer volgepropt was met theoretische kennis, je 's middags lekker in de fitness aan de slag kon met praktische opdrachten. De cursus Personal Training was ook goed opgezet. Ik vond deze cursus zó leuk dat hij van mij wel langer dan 2 dagen had mogen duren, want de docenten kunnen je zo veel leren. Ook door het contact met mede studenten, hun verhaal en hun ervaringen, pik je veel nuttige kennis en tips op.
Nu ga ik aan de slag als Personal Trainer, groepslesdocent en misschien wel bootcamp en loopt mijn hoofd over van de talloze ideeën en mogelijkheden die er allemaal nog meer zijn om dit vak uit te oefenen.

De opleidingen van Start2Move hebben een enorme bijdrage geleverd om mij zo vol "fitnessenergie" te stoppen!

Theunis Post | Zwolle

Voor het maken van mijn scriptie ben ik op zoek gegaan naar een sport, in mijn geval viel mijn keus op het begeleiden van een windsurfer gedurende het wedstrijdseizoen. Hierbij lag de uitdaging in het maken van een trainingsprogramma dat meer sportspecifiek moest zijn en de waarbij de belasting van de energiesystemen op het water vertaald moesten worden naar een energetisch trainingsprogramma op het land (lees sportschool).

Naast het theoretische deel, werd er tijdens de cursus ook veel tijd besteed aan het praktisch lesgeven en het goed uitvoeren van oefeningen.

Zoals je al leest, ben ik door deze cursus vertrouwd geraakt met allerlei begrippen die ik kan toepassen in de trainingspraktijk. Het is een pittige cursus die, zoals de docenten mij reeds hadden aangegeven, mij in korte tijd veel inzicht heeft gegeven en mijn rugzak aardig heeft gevuld. Hierdoor ben ik met veel meer deskundigheid en zelfvertrouwen werkzaam in de fitnessbranche. Ik zou bijna zeggen doen, het kost zeker wat moeite, maar het is ook zeker de moeite waard.

Sabina van Werkhoven | Zwolle

Pak je kans; Start2Move. Verleg je grensen, verbreed je kennis en vergroot je kansen op de sportieve arbeidsmarkt!

Merijn Heijstek | Den Haag

Leuk en leerzaam opleidingsinstituut met leuke en bedreven docenten

Bart Muller | Den Haag

Kennis delen is kennis vermenigvuldigen. Dat hebben ze bij Start2Move goed begrepen!

Elwin van der Holst | Den Haag

Leuke groep en docent. Leerzame tijd gehad!

Luuk Leenders | Arnhem

Fitnesstrainer B was een leuke leerzame opleiding die goed was verzorgd door Start2Move. Je word goed geholpen om je opleiding succesvol af te ronden!

Geert van de Munt | Leusden

Opleiding is super geregeld! Het is duidelijke persoonlijke begeleiding die je krijg van Start2Move

Cindy Harteveld | Arnhem

De Fitnesstrainer B opleiding is super interessant en je leert echt de theorie gelijk in de praktijk

Babette van der Spoel | Den Haag

Goede aanvulling op Fitvak A. De begeleiding van Start2Move is erg goed!

Menno Klunder | Zwolle

Interessante opleiding met betrokken docenten. Waarbij het samen optrekken om het succes te behalen hoog in het vaandel staat. 

Justin Dol | Zwolle

De cursus fitnesstrainer B geeft een goed beeld over alle zaken  die meespelen tijdens persoonlijke sportbegeleiding. Je leert hoe je gestructureerd een sporter van begin tot eind, op een verantwoorde manier, kan begeleiden.

Wilma Tijsseling | Zwolle

Intense, goede en fijne cursus. Veel geleerd zowel van de cursus als van de stage-casus! De online-leeromgeving met filmpjes en vragen over de theorie zijn een geweldige aanvulling op de theorie. Voor mij persoonlijk heel fijn dat deze cursus op een door-de-weekse dag gedaan kon worden. Kortom, deze cursus heeft me erg op weg geholpen om te starten als personal trainer! 

Maarten Krabben | Arnhem

Start2move is in mijn ogen een uitstekend opleidingsinstituut die veel te hebben heeft. Daarnaast krijg je gegarandeerd veel aandacht en ondersteuning van de leerkrachten. Start2move is zeer aan te raden voor mensen die verder willen in de sport!

Lianne Vrijhoef | Utrecht

Door het volgen van fitvak b en het schrijven van de scriptie leer je op een bepaalde manier tegen casussen aan te kijken en krijg je meer hou vast hoe je een trainingschema op (moet) kan bouwen om resultaten met je klant te behalen. Erg zinvol wanneer je persoonlijke doelstellingen met je klant wilt bereiken.