Je bent hier > Home > Reviews Fitnesstrainer A

Reviews Fitnesstrainer A

Reviews Fitnesstrainer A

Bekijk hieronder de reviews van de NL Actief (voorheen Fit!vak) erkende opleiding Fitnesstrainer A.

De opleiding NL Actief Fitnesstrainer A is bedoeld voor sportieve, enthousiaste cursisten die graag direct met een Europees erkend Fit!vak diploma aan de slag willen in de fitnessbranche. Deze opleiding vormt bovendien een prima basis om door te groeien naar het vak Personal Trainer. Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Het is ook mogelijk om je direct aan te melden voor een Personal Trainer Pakket. 

Marit | Summer School - Zwolle

Ik vind een 10 een beetje overdreven ;) maar ik ben echt heel positief over de opleiding en de manier waarop lesgegeven is. De stof is sowieso super interessant en dat werd ook zo overgedragen. De lesgevers wisten echt ALLES van de stof en konden dit duidelijk + enthousiast overbrengen. Ik wist dat ik veel zou leren, maar had niet verwacht zoveel praktische dingen te leren, dus dat is heel fijn en motiverend om hier in de toekomst mee aan de slag te gaan.
 

Anke IJsveld | Zwolle

Start2move opleiding fitness trainer A heeft een duidelijke, relevante inhoud en de begeleiding van de docenten is persoonlijk en deskundig. Ik startte met 0 ervaring in de fitness, door de begeleiding en het goed te volgen, leerzame traject voelde ik me na een half jaar een onderbouwde fitness trainer. 

Peter Wolfswijk | Tilburg

Ik ben wel heel laat  (58) aan deze cursus begonnen en zal er waarschijnlijk niet veel mee kunnen doen,maar heb er van genoten om dit te doen en de interactie met mijn mede cursisten. Goede keuze geweest. 
 

Maarten Krabben | Zwolle

Een toekomstige carriere in de sport? Laat je opleiden door Start2Move!

Eline Schuitemaker | Zwolle

Goede opleiding, met kundige docenten. Het aangeboden lesmateriaal is erg uitgebreid. Gewoon top!

Edwin te Velde | Zwolle

Wil je een goede basis leggen voor een carrière in de fitness dan is dit de opleiding die je moet kiezen! 

Raymond van de Ven | Zwolle

Leuke opleiding met grote nadruk op begeleiding van de student. Prettig en perfect voor de aspirant fitness instructeur!

Tidjan Kamara | Nijmegen

Super tof dat jullie deze opleidingen aanbieden op deze manier, leuke lessen en een goede docent!!

Dennis IJpelaar | Eindhoven

De opleiding bij Start2Move is duidelijk, interessant en heeft zeer zeker een meerwaarde. Praktijk wordt afgewisseld met theorie waardoor de geleerde stof nog beter blijft hangen!  

Jeffrey Deelman | Groningen

De opleiding fitnesstrainer A heeft me geholpen om theorie en praktijk goed te combineren. Ik heb nu een goed fundament om te weten hoe ik een klanten kan helpen zijn/haar doelen te bereiken!

Angelique Ephraim | Eindhoven

Mijn Fitnesstrainer A bijna afgerond. Ik ben zeer te spreken over de wijze waarop de opleiding is verlopen. Ik ga zeker verder leren bij Start2Move en kan dit iedereen aanraden!

Babette van der Spoel | Den Haag

Zelf heb ik een zeer prettige ervaring met Start2Move als trainingsinstituut, met deskundige docenten welke ook beschikken over een brede ervaring. De begeleiding is dan ook erg goed en heeft mij geholpen om nu met vertrouwen als gecertificeerd Personal Trainer aan de slag te gaan!

Tim de Vries | Groningen

De opleiding Fitnesstrainer A was super en zit goed in elkaar qua opbouw. De docent is heel kundig en heeft ons heel goed voorbereid op het examen. De locatie Plaza Sportiva is een goede locatie. Bedankt allen. Tot Fitnesstrainer B!

Els Kraaijenhagen | Groningen

Ik ben erg enthousiast over de Fitnesstrainer A opleiding en daarom ga ik nu de Fitnesstrainer B opleiding volgen via Start2Move. Dank jullie wel voor de leuke opleiding!

Sten Bouwman I Zwolle

Ik ben erg geïnteresseerd in krachttraining en wilde mijn kennis hierover uitbreiden. Zodoende ben ik gestart met deze opleiding en heb ik in de lessen een hoop bij geleerd. De lessen begonnen meestal met een blok theorie die we daarna konden oefenen in het praktijk blok. Dit gaf de lesdag een goede afwisseling en gaf ons inzicht in hoe de theorie er daadwerkelijk in de praktijk uitziet.

Naar het examen toe ben ik erg goed begeleid door de docenten van Start2Move die je graag willen helpen om de puntjes op de ‘’i’’ te zetten. Mede hierdoor ben ik nu de trotse eigenaar van het fitvak A Fitnesstrainer A diploma geworden!

Rob van de Ven | Tilburg

Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de opleiding Fitnesstrainer A opleiding, dit was een "real eye-opener" voor me. Ik was gewend mezelf te trainen, maar een ander individu trainen is zeerzeker zo interessant.
Mede door de zeer enthousiaste en vakbekwame docent Boy Willems heb ik het eindexamen succesvol voltooid

Joyce van der Linden | Weesp

Jeroen heeft een leuke en goede manier van lesgeven. Ik vond het een erg leuke en leerzame opleiding. We hadden een leuke groep. Ik ga zelf door met Fitnesstrainer B en Personal Trainer Business, waar ik ook veel zin in heb. Bedankt Start2Move!

Bryan Koops | Zwolle

Ik ben werkzaam bij het Korps Mariniers. Door 4 jaar lang actief te trainen in het fitnesscentrum, leek het mij leuk om me hierin verder te verdiepen. Na een zoektocht bij de verschillende opleidingscentra, is mijn keuze uiteindelijk gevallen op Start2Move. Dit vanwege de goede berichten die ik hierover had ontvangen. De 11 lessen die voor de opleiding Fitnesstrainer A staan waren zo voorbij, door dat deze lessen met veel interesse en enthousiasme voor het vak werden gegeven. Ik heb veel geleerd in de opleiding en kan deze kennis goed gebruiken in de praktijk.

Michèlle Fiddelers | Arnhem

Ik heb de opleiding Fitnesstrainer A gevolgd in Arnhem. De afwisseling van theorie en praktijk tijdens de opleiding vond ik erg prettig. Theorie in de ochtend en in de middag de theorie toepassen tijdens de praktijklessen.
Start2Move zou ik zeker aanbevelen aan anderen. De docenten zijn enthousiast en betrokken bij de cursisten. De reizen van Meerssen naar Arnhem zijn het zeker waard geweest, bedankt!

Irma Zahradnik | Arnhem

Ik heb gekozen voor de opleiding Fitnesstrainer A bij Start2Move, omdat hier de opleiding op zondag werd aangeboden en ik hierdoor mijn opleiding met mijn werk en sporten kon combineren. Hiervoor moest ik wel iedere zondag 40 minuten in de auto zitten maar het was het meer dan waard.
Ik had al veel voorkennis vanwege andere opleidingen maar heb alsnog genoeg geleerd tijdens de opleiding. Ik vond het ook zeker een pluspunt dat ik van 2 verschillende leraren les heb gehad, omdat ze toch ieder hun eigen inzicht hebben en je daardoor ook leert dingen van de andere kant te bekijken. Ik heb mijn opleiding afgerond met het diploma, en ben ook zeker van plan om in de toekomst mijn Fitnesstrainer B ook bij Start2Move te gaan volgen!
Daarnaast heb ik ook de cursus Bootcamp Trainer gevolgd, ook zeker een aanrader!

Linda Holtman | Zwolle

We hadden een hele leuke groep en erg enthousiaste begeleiders!
Ik kan iedereen die een opleiding Fitnesstrainer A en Personal Trainer wil gaan volgen, aanraden dit via Start2Move te doen.
De begeleiding die je krijgt bij zowel de theorie als de praktijk is super goed. En aan het eind van de opleiding heb je een erkend diploma op zak!

Klaas van Dijk | Leeuwarden

De lessen werden op een uitstekende wijze verzorgd door Donné en Jelmer, twee zeer gedreven docenten. Zij zorgden hierdoor voor een prima basis om aan het examen te beginnen. Het NL Actief examen Fitnesstrainer A heb ik goed afgerond en mag me nu dan ook gediplomeerd Fitnesstrainer A trainer noemen. 

Marvin Brunswijk-Broekman | Rotterdam

De opleiding Fitnesstrainer A heb ik zeer prettig ervaren. Goeie service en altijd bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Zeker de moeite waard om voor Start2move opleidingen te kiezen. 

Mitchell | Zwolle

Prima cursus! Goede basis voor een start in de fitness branche.

Gerdi Gerritsen | Zwolle

Leuke en inhoudelijk een goede cursus met enthousiaste cursusleidster. 

Zefanja Baadila | Zwolle

Ik vind het een geweldige cursus waarbij de theorie en de praktijk goed en duidelijk uitgelegd worden, waardoor ik zeker weet dat je daarna in de praktijk een top trainer zal worden.

Saida Janssen | Zwolle

Start2move heeft mij heel veel gebracht! Ik heb pakket personal trainer buisiness en verwacht naast fitnesstrainer A net zoveel te leren bij de andere opleidingen.

Mark Westerhof | Zwolle

Zeker een goede basiscursus voor in de fitness! Ook een juiste basis waarmee je makkelijk door kan leren i.c.m. andere cursussen.

Tim van Boekel | Zwolle

Het is een zeer leerzame cursus. Als je in de sport verder wil is het zeker een aanrader ! Dus wacht niet te lang en schijf je in!

Fred Materman | Utrecht

Cursus is top.  Zeker door voor de volgende opleiding.

Michael Nagtegaal | Utrecht

Een goede en duidelijke cursus, waar je in een relatief korte periode je diploma kan halen terwijl je wel aan het einde de benodigde kennis bezit.

Maarten Marijnissen | Utrecht

Ee cursus is erg leerzaam en ook zeker te doen voor mensen die helemaal geen ervaring hebben in de fitness , alles word goed en duidelijk uitgelegd en er is altijd tijd voor vragen die je hebt.

Artie Possimes | Utrecht

Leuke sportieve en leerzame opleiding. 

Sarah | Rotterdam

Ik ben blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen. Het was intressant en de moeite waard. De docenten waren ook super lief en uitstekend met het uitleggen. Ik zal zekker nog een paar andere opleidingen bij Start2Move willen volgen.

Lianne Vrijhoef | Leusden

De cursus fitvak A biedt een mooie basis om van start te gaan als fitness instructeur. De theorie geeft voldoende verdieping zodat je weet welke methode het beste past bij doelen van de deelnemers. Op de cursusdagen heb ik ook zelf veel bijgeleerd wat ik direct kan toepassen tijdens het sporten, hierdoor heb ik zelf ook meer resultaten bereikt. 

Camilo Kouwenberg | Leusden

Het is een hele leerzame opleiding! 

Roy de Wit | Utrecht

Alles is vrij goed geregeld. Bij problemen kan je snel terecht bij de desbetreffende personen!

Stephan Wilsoe | Rotterdam

Het is een goede cursus.

Jessie Rooij | Rotterdam

De cursus is goed onderbouwd en de lessen zijn goed!

Gerrold Hoogstraaten | Rotterdam

Prima cursus met deskundige en aardige docenten.

Chantor van Beek | Arnhem

Prettige, persoonlijke en praktijkgerichte leeromgeving. Cursus biedt voldoende middelen en beschikt over prima faciliteiten.

Mats | Arnhem

Goede cursus, aan te bevelen voor andere mensen.

Ilome Groels | Weesp

Goed inhoudelijk, fijn aantal lesdagen en is laag drempel. Locatie was niet optimaal wanneer je met ov moet  (20 min lopen). Ik ben erg blij dat ik deze cursus heb gevolgd.

Carolien Meusse | Weesp

Was weer een uitdaging na 10 jaar weer te gaan leren. Ben blij dat ik het heb gedaan en de keuze goed is geweest om mijn horizon veder uit te breiden   ga zeker nog even verder.

Nick Riemeijer | Groningen

Een opleving waar je veel komt te leren over de basis van fitness, hoe te bewegen, wat je beweegt en vooral gehele opleving als zeer leerzaam ervaren! 

Robert | Weesp

Goed en duidelijk, zeker een aanrader voor iemand die PT'er wilt worden!

Jamie | Weesp

Top cursus, hele proffesionele organisatie waar je goed geholpen wordt!

Angela van Moorst | Weesp

Het begin vond ik erg zwaar doordat ik geen voorkennis had. Halverwege vond ik het pas echt leuk worden. Ik raakte onzeker door de moeilijke start. Daarna top! 

Jacqueline Janssen | Eindhoven

Deskundige docenten leuke extra's inhoudelijk zeer goede lessen. Prettige sfeer en flexibel.

Robert van den Boogaard | Den Haag


Deze opleiding stelt je in staat om aan de slag te gaan als fitness instructeur. Je leert de basis, maar zeer compleet (van stage tot nuttige theoretische kennis). Onder begeleiding van zeer kundige docenten, begeleiders en nuttige hulpmiddelen (zoals webinals, oefentoetsen) om je op weg te helpen. Deze opleiding heeft mij heel veel gebracht en ik kijk er met plezier op terug.

Marielle Supeèr | Zwolle


Na al vele cursussen gevolgd te hebben bij Start2Move, kan ik iedereen aanraden om zich hier aan te melden! Duidelijke en leuke cursussen en "het smaakt naar meer"!

Jeffrey Then | Nijmegen


Deskundige en praktijkgerichte begeleiding. Organisatie is flexibel en ook goed (telefonisch/e-mail) te bereiken. Kortom, een aanrader!

Indrangelo Zimmerman | Tilburg


ik volg de cursus fitness trainer A en alles word duidelijk uitgelegd zowel tijdens de les in het popwerpoint als in het boek en de docent is duidelijk in de leerstoffen. eigenlijk totaal wat ik verwacht had van de opleiding. 

Suzanne Moerland | Den Haag

Ik heb bij Start2Move de Fitnesstrainer A opleiding gevolgd. Voorafgaand aan deze keuze heb ik zowel telefonisch als per mail contact gehad en werd ik door alle medewerkers goed geholpen. De opleiding is erg leuk en goed te combineren met m'n werk en andere HBO opleiding. Erg fijn dat je alle lessen gemakkelijk op een andere locatie kunt inhalen wanneer je een keer niet aanwezig kunt zijn. De docenten zijn erg kundig en hebben het beste met je voor. Zo mag je ze altijd een berichtje sturen wanneer je vragen hebt en krijg je vaak binnen no-time reactie. Ik heb alle lesdagen met veel plezier gevolgd en ga zeker door met de Fitnesstrainer B opleiding!