Je bent hier > Home > Raoul Willems

Raoul Willems

Raoul Willems

Als 1e graads docent bewegingsonderwijs (ALO Tilburg) werkt hij momenteel als sportcoördinator bij de afdeling Economie & Uiterlijke Verzorging van het ROC Rijn IJssel in Arnhem.

Raoul is 5 jaar actief geweest in de fitnessbranche. Hij werkte als fitness- en zweminstructeur in een fitnesscentrum in Noord-Brabant. Was daar verantwoordelijk voor de intake- en testprocedures en gaf  Tae-bo en Body Combatlessen. Daarna maakte hij de overstap naar het onderwijs. In eerste instantie special onderwijs, toen het voorbereidend beroepsonderwijs en daarna het middelbaar beroepsonderwijs.

Raoul is een echte 'onderwijsman' en een allrounder.

In het voorbereidend beroepsonderwijs heeft Raoul diverse onderwijsvernieuwingen geïmplementeerd. Denk aan de opzet van sportklassen en de SDV opleiding, waar hij in de landelijke projectgroep zat.

Hij heeft 5 jaar op het CIOS gewerkt, waar hij onder andere als profiel- en keuzevakdocent Fitness actief was. Naast fitness heeft Raoul ook deskundigheid op het gebied van trainingsleer en loopbaanbegeleiding. In de vrije tijd is Raoul een fervent fietser op racefiets en mountainbike.