Personal Trainer Day 2018

Workshops, lezingen, netwerken en heel veel meer!

Schrijf je nu in

Personal Trainer Day 2018

Op zaterdag 1 september 2018 van 10:00-17:00 vindt alweer de 4de editie van de Start2Move Personal Trainer Day plaats in Zwolle. Deze dag – georganiseerd in samenwerking met LAPT- richt zich o.a. op (toekomstige) Fitnesstrainers, Personal Trainers en iedereen die graag op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends op het gebied van Sport, Fitness en Health. 

Tijdens de Personal Trainer Day kun je dit jaar een keuze maken uit maar liefst 16 verschillende theoretische en/of praktijkgerichte workshops. Na afloop is er uitgebreid de gelegenheid om te netwerken met je (toekomstige) collega's uit het werkveld en zal de dag worden afgesloten met een gezellige borrel. 

Eerste workshops bekend
We hebben alweer een aantal aansprekende gastsprekers vastgelegd waaronder Olympisch atleet Virgil Spier (Speed&Agility), voormalig “kroonprins” Robert Maaskant (Tai Chi voor Personal Trainers) en topsportcoach Michel van Halderen (Trainen voor Hypertrofie). Voor de actieve sporter zijn er diverse praktijkgerichte workshops, waaronder Personal Training & Kickboksen (Rob van de Wijngaard), Personal Training & Kettlebell (Koen Bakker), Personal Training & Deadliften (Marco Nijland) en Personal Training & EMS (Mike Punselie).

Schrijf je nu in

Praktische informatie en inschrijven

Zodra het volledige programma bekend is (4x 4 workshoprondes à 75 minuten), ontvang je van ons een registratieformulier per mail. Hierop kun je aangeven welke workshops (maximaal 4 workshops) je graag zou willen volgen. We proberen zo goed mogelijk rekening te houden met jouw voorkeuren. Mocht het onverhoopt niet lukken hieraan te voldoen, dan brengen wij jou hiervan tijdig op de hoogte. 

Half mei presenteren we het volledige programma en vind je meer informatie over de workshops en sprekers. Wil je de sfeer proeven van vorig jaar? Bekijk dan nog even onze sfeerimpressie.

Early Bird Tickets
Wil jij de Personal Trainer Day 2018 absoluut niet missen? Schrijf je dan nu alvast in! Tot 1 juli a.s. betaal je als Early Bird slechts €75,- (normaal €95,-)!*

*De kosten voor de lunch bedragen €12,50 (optioneel). Graag in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier aangeven of je hier wel/niet gebruik van wilt maken en of er nog specifieke wensen zijn m.b.t. de lunch waar wij rekening mee dienen te houden.

STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      08:30 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.