Psychologie in het Voetbal (Masterclass)

Met gastsprekers Gertjan Verbeek, René Felen en Sander Roege

Psychologie in het Voetbal (Masterclass)

Psychologie wordt ook in het hedendaagse voetbal steeds belangrijker. Maar wat houdt het werken in de top van het voetbal eigenlijk in? In samenwerking met Vrije Universiteit Amsterdam en Paul van Zwam wordt de Masterclass Psychologie in het Voetbal georganiseerd. Gertjan Verbeek, Rene Felen en Sander Roege drie specialisten op dit gebied, delen hun kennis en ervaring. 

Over de sprekers

René Felen is verbonden als adviseur aan Feyenoord en Everton FC. René werkt al bijna tien jaar samen met Ronald Koeman en is specialist op het gebied van teamontwikkeling. Hij zal op een interactieve manier spreken over teamontwikkeling en zijn werkwijze op het allerhoogste niveau in Nederland en Engeland.  

Sander Roege is werkzaam voor PSV. Sander heeft zelf een achtergrond als betaald voetballer. Bij PSV is hij medeverantwoordelijkheid voor het beleid met betrekking tot talentontwikkeling. Als mentale trainer geeft hij invulling aan de persoonlijke begeleiding van spelers. Vanuit deze twee invalshoeken deelt hij zijn kennis.

Gertjan Verbeek is op dit moment hoofdcoach van FC Twente. In zijn carrière  heeft hij veel gewerkt met mentale trainers. Hij is van mening dat mentale training hoort bij het vak van de voetballer. Ook vindt hij dat de coach zelf kennis nodig heeft van psychologie om het beste uit de spelers te halen. In gesprek met dr. Vana Hutter spreekt hij over zijn ervaringen op dit gebied.

Cursusdata en locatie

Datum: Donderdag 21 december 2017

Tijd: 15.00 - 18.00 uur (De inloop is vanaf 14.30 uur met koffie en thee)

Locatie: VU Amsterdam, De Boelelaan 1105, 1081 HV Amsterdam
(Bij de ingang word je opgevangen en doorverwezen naar de collegezaal)

Inschrijven

Inschrijfkosten €75,- 
Start2Move cursisten, studenten en leden van de Nederlandse en Vlaamse vereniging voor sportpsychologie betalen €50,-
 
Inschrijven via Start2Move is niet mogelijk maar je kunt je aanmelden voor de masterclass door een mail te sturen naar paul@vlemmings-vanzwam.nl. De aanmelding wordt via de mail bevestigd en de betaling dient plaats te vinden op locatie voor aanvang van de masterclass. Je krijgt dan een factuur voor je eigen administratie. Voor VSPN leden worden accreditatiepunten aangevraagd.

Het aantal plaatsen is beperkt.

STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      08:30 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.