Personal Training in Nederland (workshop)


Aantal lesdagen

1 lesdag

Locaties

Zwolle

Cursusprijs

€79,- exclusief BTW

Vooropleiding

Niet vereist

Net als voor de fitnesssector in het geheel is er ook over personal training niet veel onderzoek beschikbaar en zeker niet specifiek voor Nederland. Exacte gegevens over omvang en bereik van de markt van personal training zijn zelfs helemaal niet voorhanden. Dat is nu veranderd met de publicatie van het boek ‘Personal Training in Nederland’.

Voor de eerste keer zijn de omvang, trends en ontwikkelingen in de personal training markt in ons land in kaart gebracht, aan de hand van specifiek surveyonderzoek en literatuuronderzoek. Tijdens de workshop hoor je welke kengetallen het onderzoek heeft opgeleverd, wat dat betekent voor personal training in Nederland en welk toekomstperspectief dit oplevert voor de branche. 

Inhoud en workshopgegevens

Naast het delen van kengetallen wordt er tijdens deze praktische workshop ook dieper ingegaan op wat bepaalde kengetallen voor jou kunnen betekenen. Daarnaast worden er praktische tools aangereikt zodat jij direct met jouw business aan de slag kunt. Onderwerpen die aan bod komen zijn:
  • Trends en ontwikkelingen in personal training
  • Kengetallen, wat zeggen de feiten?
  • Handige tools op het gebied van sales en marketing
  • Handige tools op het gebied van ledenbehoud
Deze workshop laat je kennismaken met nieuwe ontwikkelingen in de personal training markt in Nederland en geeft jou inspiratie en tools hoe je jouw business kunt verbeteren!
 
Datum en locatie 
Vrijdag 13 juli 2018
13.00 – 16.00 uur 
Zwolle (Landstede Sportcentrum, Hogeland 10)
 
Docent
Jos is Development Director bij BlackBoxPublishers en BlackBoxFitness. Na het behalen van zijn CIOS diploma heeft hij de opleiding HBO Sportmanagement afgerond. Jos is al vele jaren werkzaam in de sport- en fitnessbranche in zowel Nederland als Duitsland bij verschillende organisaties zoals SL!M, HealthCity, Basic-Fit, NHN Support en HDD GROUP. Als zelfstandig consultant en trainer heeft hij vele sport- en healthclubs getraind en begeleid naar een beter bedrijfsresultaat.
 
Inschrijven
Deze cursus bieden wij aan i.s.m. onze samenwerkingspartner HDD Group. Zij verzorgen ook de inschrijving
Bij inschrijving krijg je het boek Personal Training in Nederland ter waarde van €49,50 cadeau!