Personal Trainer Business

Bij Start2Move leiden we je niet alleen op voor een diploma maar voor een carrière met opleidingsadviseurs, deskundige docenten, uitgebreide digitale leermiddelen, een vacaturebank en meer!

  • Personal Trainer Business is tevens onderdeel van de Personal Trainer Pakketten


Aantal lesdagen

2 lesdagen of -avonden

Locaties

Bekijk locaties

Cursusprijs

€ 235

Vooropleiding

Wenselijk

Cursustegoed

€ 20

Telefoon

088 850 7648

Personal Trainer Business

De 2-daagse cursus Personal Trainer Business is een must voor elke (toekomstige) Personal Trainer die zijn of haar eigen Personal Trainer bedrijf wil opzetten of reeds werkzaam is als Personal Trainer en meer omzet en klanten wil genereren.

Als Personal Trainer is het uitermate belangrijk om goede vakinhoudelijke kennis en vaardigheden te hebben om een klant op een uitdagende en effectieve wijze te begeleiden.
Helaas blijkt in de praktijk dat circa 80% van alle Personal Training bedrijven na het 1e jaar failliet gaat of onvoldoende omzet genereert om volledig van te kunnen leven. De reden is meestal niet een gebrek aan inhoudelijke kennis of vaardigheden, maar een gebrek aan zakelijke kennis. Voor veel Personal Trainers niet het leukste onderdeel van het vak, maar zeker zo belangrijk!

Samen met (toekomstige) collega Personal Trainers leer je tijdens deze cursus op een praktische en dynamische wijze je eigen Personal Training Business op kunt zetten of verder kunt uitbouwen. Er zal bovendien uitgebreid worden ingegaan op diverse ontwikkelingen en trends in de markt en interessante nieuwe doelgroepen. 

Tip: cursisten die nog geen inhoudelijke kennis en/of vaardigheden hebben, adviseren wij het complete pakket Personal Trainer Basis Plus of Personal Trainer Pro. Deze 2-daagse cursus is hierbij inbegrepen!

Inschrijven

Inhoud van de cursus Personal Trainer Business

De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod:

  •  Ontwikkelingen en trends op het gebied van Personal Training
  •  Kansen en bedreigingen voor Personal Trainers
  •  Ondernemingsplan aan de hand van de 5 P's
  •  Nieuwe, interessante doelgroepen voor Personal Trainers
  •  Small Group Personal Training (SGPT)
  •  Businessmodellen (Employee-, License- en Rentmodel)
  •  Marketing, Promotie en Sales
  •  Coachings- en gesprekstechnieken 

Cursusgegevens Personal Trainer Business

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke eisen toelatingseisen. Wel is het raadzaam om eerst inhoudelijke kennis en vaardigheden op te doen bij de NL Actief opleiding Fitnesstrainer A of een soortgelijke fitnessgerelateerde opleiding. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar.

Lestijden

Lestijden kunnen variëren per locatie en lesdag en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Bekijk de cursusdata voor de ingeplande data en locaties.

Lesmateriaal

Tijdens de cursus ontvang je het handboek Bouw Jouw Business. Verder ontvang je aanvullend studiemateriaal in je online leeromgeving e-Start. 

Examen en diplomering

Bij 100% deelname wordt na afloop van de cursus het certificaat Personal Trainer Business uitgereikt. 

Data en locaties

Swipe naar links binnen de tabel of kantel je scherm om deze volledig te bekijken.

Startdatum Plaats Inschrijven
Za 28 sep. '19
Variant: Dag
Toon dagen
Zwolle
Direct inschrijven
Lesdag 1 Za 28 september 2019 10:00 - 15:30
Lesdag 2 Za 5 oktober 2019 10:00 - 15:30
Do 31 okt. '19
Variant: Avond
Toon dagen
Rotterdam
Direct inschrijven
Lesdag 1 Do 31 oktober 2019 16:00 - 21:30
Lesdag 2 Do 14 november 2019 16:00 - 21:30
Do 31 okt. '19
Variant: Avond
Toon dagen
Den Haag
Direct inschrijven
Lesdag 1 Do 31 oktober 2019 16:00 - 21:30
Lesdag 2 Do 14 november 2019 16:00 - 21:30
Za 9 nov. '19
Variant: Dag
Toon dagen
Amsterdam
Direct inschrijven
Lesdag 1 Ma 9 november 2020 10:00 - 15:30
Lesdag 2 Ma 16 november 2020 10:00 - 15:30

Kosten

Onderstaande prijzen zijn inclusief lesmateriaal en certificaat. Start2Move is door het CRKBO vrijgesteld van btw. *De korting voor betaling ineens geldt alleen bij het direct voldoen van de factuur via IDEAL.
 

Belastingvoordeel

Geef je in 2019 meer dan € 250 uit aan cursussen en/of opleidingen die aansluiten bij je (toekomstige) beroep? Dan is het mogelijk om een (groot) gedeelte van deze kosten terug te krijgen via de Belastingdienst. En dat bedrag kan aardig oplopen! Bereken hier je belastingvoordeel

Cursustegoed

Bij Start2Move spaar je op een leuke manier cursustegoed bij elkaar. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Hoe meer je bij ons studeert, hoe meer cursustegoed je opbouwt. Je ontvangt voor de cursus Personal Trainer Business € 20 cursustegoed.

Na afronding van de cursus of opleiding schrijven we automatisch het cursustegoed bij in je online leeromgeving e-Start. Hier kun je het cursustegoed inwisselen voor korting op een groot aantal van onze cursussen en opleidingen. 

Inschrijven

Ben jij enthousiast over de cursus Personal Trainer Business? Schrijf je eenvoudig in via onderstaande button en ga direct van start!
Inschrijven

Reviews

ANDEREN BEKEKEN OOK