LAPT KNOCK-OUT

Bij Start2Move leiden we je niet alleen op voor een diploma maar voor een carrière met opleidingsadviseurs, deskundige docenten, uitgebreide digitale leermiddelen, een vacaturebank en meer!


Aantal lesdagen

2 lesdagen

Locaties

Bekijk locaties

Cursusprijs

€ 295

Vooropleiding

Vereist

Cursustegoed

€ 20

Telefoon

088 850 7648

LAPT KNOCK-OUT

De cursus LAPT KNOCK-OUT is speciaal ontworpen voor Personal Training en Small Group Training en biedt een intense beleving voor de klant. Hiermee kun je als Personal Trainer inspelen op de groeiende populariteit van het kickboksen en je klanten een complete work-out bieden. Kickboksen helpt bij het sterker worden en afvallen. Daarnaast verbetert het de weerbaarheid en geeft het je zelfvertrouwen een flinke boost!
 
In 2 praktijkdagen leer je de basisvaardigheden van het kickboksen en krijg je handvatten om als Personal Trainer KNOCK-OUT lessen te verzorgen. Deze vaardigheden kun je ook integreren in je eigen Personal Training en Small Group Training.
  
Met LAPT KNOCK-OUT geef je je klanten nog meer mogelijkheden en afwisseling bij het behalen van hun doelen. Tijdens de zeer gevarieerde trainingssessies is er geen fysiek contact, er wordt namelijk gebruik gemaakt van stootpads en trapkussens. Hierdoor is LAPT KNOCK-OUT voor iedereen toegankelijk.

De vijf grootste voordelen van de cursus LAPT KNOCK-OUT:

  • Je leert uitstekende basisvaardigheden van het (kick)boksen
  • Het is direct toe te passen in de praktijk
  • Kickboksen biedt een complete work-out om fit te worden, af te vallen en zelfvertrouwen op te bouwen 
  • Na inschrijving kun je direct van start in je online leeromgeving e-Start
  • Je ontvangt gratis toegang tot de S2M-vacaturebank waar veel opdrachtgevers op zoek zijn naar jou!


 

Inhoud van de cursus LAPT KNOCK-OUT

KNOCK-OUT is een unieke manier van trainen waarbij je in korte, uitdagende trainingssessies (30 minuten) met een hoge intensiteit werkt aan het versterken van de spieren en je gezondheid. Nieuwe boks- en traptechnieken komen aan bod, maar ook praktische tips en tools om zelf trainingssessies te kunnen samenstellen. De cursus bestaat uit circa 70% praktijk en 30% theorie. Tijdens het theoretische gedeelte geven we ook tips over hoe je LAPT KNOCK-OUT kunt vermarkten als Personal Trainer. Onze samenwerkingspartner LAPT kan hierbij verdere ondersteuning bieden door o.a. marketingmaterialen beschikbaar te stellen.

Cursusgegevens LAPT KNOCK-OUT

Vooropleiding 

Ervaring op het gebied van (sport) lesgeven is gewenst. Een deelnemer dient ten tijde van de cursus minimaal 16 jaar oud te zijn.  

Lestijden

Bekijk de cursusdata voor de ingeplande data en locaties.

Lesmateriaal 

Tijdens de cursus ontvang je de Manual LAPT KNOCK-OUT. Verder ontvang je aanvullend studiemateriaal in je online leeromgeving e-Start.

Examen en diplomering

Bij 100% deelname wordt na afloop van de cursus het certificaat LAPT KNOCK-OUT uitgereikt.

Data en locaties

Swipe naar links binnen de tabel of kantel je scherm om deze volledig te bekijken.

Startdatum Plaats Inschrijven
Za 5 okt. '19
Variant: Dag
Toon dagen
Zwolle
Direct inschrijven
Lesdag 1 Za 5 oktober 2019 10:00 - 15:30
Lesdag 2 Za 19 oktober 2019 10:00 - 15:30

Kosten

Onderstaande prijzen zijn inclusief lesmateriaal en certificaat. Start2Move is door het CRKBO vrijgesteld van btw. 

*De korting voor betaling ineens geldt alleen bij het direct voldoen van de factuur via IDEAL.

Belastingvoordeel

Geef je in 2019 meer dan € 250 uit aan cursussen en/of opleidingen die aansluiten bij je (toekomstige) beroep? Dan is het mogelijk om een (groot) gedeelte van deze kosten terug te krijgen via de Belastingdienst. En dat bedrag kan aardig oplopen! Bereken hier je belastingvoordeel

Cursustegoed

Bij Start2Move spaar je op een leuke manier cursustegoed bij elkaar. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Hoe meer je bij ons studeert, hoe meer cursustegoed je opbouwt. Je ontvangt voor de cursus LAPT KNOCK-OUT € 20 cursustegoed.

Na afronding van de cursus of opleiding schrijven we automatisch het cursustegoed bij in je online leeromgeving e-Start. Hier kun je het cursustegoed inwisselen voor korting op een groot aantal van onze cursussen en opleidingen. 

Inschrijven

Deze cursus wordt exclusief aangeboden in samenwerking met LAPT. Ben jij enthousiast over de cursus LAPT KNOCK-OUT? Schrijf je eenvoudig in via onderstaande button en ga direct van start!

Inschrijven

Reviews