Ontwerp trainingsprogramma's als personal trainer

Wat maakt een Personal Trainer succesvol? Deze vraag wordt tijdens deze opleiding 100% beantwoord! We gaan de diepte in, we gaan je leren welke eigenschappen je moet bezitten om langdurig succesvol te zijn als Personal Trainer! Praktijkgerichte opleiding met trainingsvormen en oefeningen.

Doelgroep
(Toekomstige) Personal Trainers die al een vooropleiding hebben afgerond op het gebied van fitness en ondernemers.
 
Onderwerpen opleiding
Ontwerp Trainingsprogramma’s als Personal Trainer, waaronder het realiseren van resultaten, een relatie met je cliënt opbouwen en het creëren van een experience. Workout Essentials, waaronder het afnemen van test- en meetmomenten, gedragsverandering door middel van mental coaching en het opstellen van een persoonlijk trainingsplan.
 
Gewenste vooropleiding
Vooropleiding op het gebied van (groeps)fitness, bijvoorbeeld LAPT Foundation, Fitnesstrainer A, CIOS, ALO, etc.
 
Tijdsduur opleiding
Tweedaagse opleiding
 
Certificering
Bij het succesvol afronden van zowel de 'Ontwerp Trainingsprogramma’s als Personal Trainer' als 'Bouw Jouw Personal Trainer Business' ontvang je het Voorlopig Certificaat van de opleiding.

Kosten
2-daagse opleiding: €235,00 (excl. BTW)

Inschrijven 
In samenwerking met LAPT bieden wij deze opleiding aan. Kijk voor meer informatie over startdata, locatie en inschrijven op LAPT

 


STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      08:30 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.