Martijn Kromkamp

Sport is mij van huis uit met de paplepel ingegoten. Mijn vader (Jan Eise) was een grote meneer op schaatsen en inline skates. Al snel bleek dat ik erfelijk belast was met een behoorlijke dosis talent voor deze sporten en dus volgde ik mijn vaders voetsporen. Zeventien jaar lang schaatste en skeelerde ik marathons op het hoogste niveau met als specialiteit de lange wedstrijden over 100km of meer op natuurijs.

Na de middelbare school ben ik naar het CIOS gegaan waar ik in de richting Fitness, Health en Management de basis heb gelegd voor mijn werk in de fitnessbranche. Tijdens mijn actieve schaatscarrière was ik al werkzaam in de fitness en heb dat eigenlijk ieder jaar een beetje uitgebreid. Sinds 2007 werk ik op freelancebasis en doe ik veel meer dan alleen training geven. Toch is dat waar mijn hart ligt; mensen beter, sterker, fitter, mooier, zelfverzekerder en vooral gezonder maken.

Naast mijn werk als trainer is het schrijven over sport en gezondheid een van mijn andere kwaliteiten. Zo schrijf ik columns, inhoudelijke artikelen voor schaatsbladen, publiceer online en heb ik tientallen artikelen voor Men’s Health geschreven. Door het werken als docent voor Start2Move heb ik direct invloed op de kwaliteit van toekomstig personeel in de fitnessbranche. Ik wil daar graag aan bijdragen door mijn kennis en ervaring zoveel mogelijk te delen met mijn cursisten.
 

Martijn Kromkamp
Fitnesstrainer A
Fitnesstrainer B
Bootcamp Trainer 2.0
Personal Trainer Business
Functional Training Specialist