Marloes van Duren

Geboren en getogen in Zwolle en daar woont ze nog steeds. Op haar visitekaartje staat ‘Beweeg- en Leefstijladviseur’. Tijdens haar opleiding Sport & Bewegen bij Landstede in Zwolle begonnen met werken in de fitness. Tijdens de opleiding haalde ze onder andere NL Actief (voorheen Fit!vak) A, NL Actief B, NL Actief management, NL Actief marketing en sportmassage. Hierna vervolgde ze haar studieloopbaan in Groningen. 

In 2009 is zij afgestudeerd als Beweeg- en Leefstijladviseur met specialisatie sport en voeding van de opleiding Sportgezondheid aan de Hanzehogeschool Groningen. Ze heeft jarenlange werkervaring als fitness- en RPM-instructeur. Na haar vervolgopleiding is ze onder andere werkzaam geweest als docent en coördinator Fitness bij Landstede Sport & Bewegen. Hier verzorgde zij onder meer de opleiding Fitnesstrainer A.

In 2012 heeft zij haar eigen bedrijf gestart, LeefstijlCoaching Zwolle. Ze begeleidt mensen met gezondsheidsklachten op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl naar een gezond gewicht en leefpatroon. Ze wordt door NL Actief regelmatig ingezet als examinator. Daarnaast verzorgt ze met veel plezier opleidingen voor Start2Move! 

 

Marloes van Duren
Fitnesstrainer A
Fitnesstrainer A Spoedcursus
Fitnesstrainer A Avondopleiding
Assistent Fitnesstrainer A
Bewegen en Trainen
Coachen en Gedragsverandering