Looptechniek en -scholing (workshop)

Aantal lesdagen

1 lesdag

Cursusprijs

Locaties en startdata

Rotterdam

Vooropleiding

Niet vereist

Looptechniek en Loopscholing (workshop)

De workshop Looptechniek en Loopscholing -onder leiding van niemand minder dan Robert Lathouwers- is geschikt voor o.a. fanatieke hardlopers, hardlooptrainers, looptrainers in de sport en mensen die kennis willen maken met loopscholing en oefeningen voor een betere looptechniek. 

Robert Lathouwers, deelnemer aan de Olympische Spelen van 2008 en 2012 op de 800 meter, richt zich nu volledig op het verzorgen van trainingen en clinics. Want van wie kun je nu beter training krijgen dan van de expert zelf?! Robert Lathouwers is 27 jaar actief bezig in de professionele sportwereld en daarmee een van de meest ervaren trainers.
''Nu is het mijn doel om al mijn kennis en ervaring over te dragen aan jou. Toepassen van de juiste techniek in een sportbeweging is één van mijn specialiteiten''. Perfect practice makes perfect!

Na afloop van de workshop wordt het certificaat "Looptechniek en Loopscholing" uitgereikt.

Inhoud Looptechniek en Loopscholing (workshop)

Inhoud

Robert geeft een speciale clinic voor trainers en atleten die hun niveau van looptechniek en loopscholing willen professionaliseren.
We gaan in op specifieke loopscholing en oefeningen om een betere hardloop techniek te krijgen. Voor zowel de explosieve atleet/trainer als de pure duuratleet/trainer, voor de professional en de recreant. Leer beter en dus efficiënter hardlopen!

Voor een verdere verdieping bieden wij o.a. de cursus Basis Looptrainer en Conditietrainer (top)Sport

Erkenning
Na afloop van de cursus ontvang je het certificaat "Looptechniek en Loopscholing". Trainers die in het bezit zijn van een geldige trainerslicentie van de Atletiekunie ontvangen bovendien 2 licentiepunten voor niveau 3. 

Cursusdata en locaties

Cursusdata Looptechniek en Loopscholing (workshop) (1 dag)

Swipe naar links binnen de tabel of kantel je scherm om deze volledig te bekijken.

Startdatum Plaats Lesdagen Variant Inschrijven Bijzonderheden
Vr 23 nov. '18 Rotterdam Toon lesdagen Dag Direct inschrijven
Lesdag 1 Vr 23 november 2018 13:00 - 16:00

STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      08:30 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.