Looptechniek en Loopscholing (workshop)

Bij Start2Move leiden we je niet alleen op voor een diploma maar voor een carrière: met opleidingsadviseurs, deskundige docenten, uitgebreide digitale leermiddelen, een vacaturebank en meer!

  • Deze cursus is geaccrediteerd door de Atletiekunie met 2 licentiepunten voor niveau 3


Aantal lesdagen

1 lesdag

Locaties

Rotterdam

Cursusprijs

€80,- Bereken je belastingvoordeel

Vooropleiding

Niet vereist

Cursustegoed

€5,-

Telefoon

088 850 7648

Looptechniek en Loopscholing (workshop)

De workshop Looptechniek en Loopscholing -onder leiding van niemand minder dan Robert Lathouwers- is geschikt voor o.a. fanatieke hardlopers, hardlooptrainers, looptrainers in de sport en mensen die kennis willen maken met loopscholing en oefeningen voor een betere looptechniek. 

Robert Lathouwers, deelnemer aan de Olympische Spelen van 2008 en 2012 op de 800 meter, richt zich nu volledig op het verzorgen van trainingen en clinics. Want van wie kun je nu beter training krijgen dan van de expert zelf?! Robert Lathouwers is 27 jaar actief bezig in de professionele sportwereld en daarmee een van de meest ervaren trainers.
''Nu is het mijn doel om al mijn kennis en ervaring over te dragen aan jou. Toepassen van de juiste techniek in een sportbeweging is één van mijn specialiteiten''. Perfect practice makes perfect!

Na afloop van de workshop wordt het certificaat "Looptechniek en Loopscholing" uitgereikt.

Inschrijving

Inhoud van de workshop looptechniek en loopscholing

Robert geeft een speciale clinic voor trainers en atleten die hun niveau van looptechniek en loopscholing willen professionaliseren. We gaan in op specifieke loopscholing en oefeningen om een betere hardloop techniek te krijgen. Voor zowel de explosieve atleet/trainer als de pure duuratleet/trainer, voor de professional en de recreant. Leer beter en dus efficiënter hardlopen!

Voor een verdere verdieping bieden wij o.a. de cursus Basis Looptrainer en Conditietrainer (top)Sport

Erkenning

Na afloop van de cursus ontvang je het certificaat "Looptechniek en Loopscholing". Trainers die in het bezit zijn van een geldige trainerslicentie van de Atletiekunie ontvangen bovendien 2 licentiepunten voor niveau 3. 

Data en Locaties

Swipe naar links binnen de tabel of kantel je scherm om deze volledig te bekijken.

Startdatum Plaats Inschrijven
Zo 9 jun. '19
Variant: Dag
Arnhem
Direct inschrijven
Lesdag 1 Zo 9 juni 2019 13:00 - 16:00

Kosten

1 termijn van € 80,-

Bovenstaande prijs is inclusief lesmateriaal. Het is mogelijk om een gedeelte van het cursus- en examengeld terug te krijgen via de Belastingdienst. 

Inschrijven

Ben jij enthousiast over de Workshop Looptechniek en Loopscholing? Schrijf je eenvoudig in via onderstaande button en ga direct van start! 

Inschrijven