Looptechniek en Loopscholing (workshop)

Bij Start2Move leiden we je niet alleen op voor een diploma maar voor een carrière met opleidingsadviseurs, deskundige docenten, uitgebreide digitale leermiddelen, een vacaturebank en meer!

  • Deze workshop is geaccrediteerd door de Atletiekunie met 2 licentiepunten voor niveau 3


Aantal lesdagen

1 lesdag

Locaties

Arnhem

Cursusprijs

€ 80

Vooropleiding

Niet vereist

Cursustegoed

€ 5

Telefoon

088 850 7648

Looptechniek en Loopscholing (workshop)

De workshop Looptechniek en Loopscholing -onder leiding van niemand minder dan Robert Lathouwers- is geschikt voor o.a. fanatieke hardlopers, hardlooptrainers, looptrainers in de sport en mensen die kennis willen maken met loopscholing en oefeningen voor een betere looptechniek. 

Robert Lathouwers, deelnemer aan de Olympische Spelen van 2008 en 2012 op de 800 meter, richt zich nu volledig op het verzorgen van trainingen en clinics. Want van wie kun je nu beter training krijgen dan van de expert zelf?! Robert Lathouwers is 27 jaar actief bezig in de professionele sportwereld en daarmee een van de meest ervaren trainers.
''Nu is het mijn doel om al mijn kennis en ervaring over te dragen aan jou. Toepassen van de juiste techniek in een sportbeweging is één van mijn specialiteiten''. Perfect practice makes perfect!

Inhoud van de workshop looptechniek en loopscholing

Robert geeft een speciale clinic voor trainers en atleten die hun niveau van looptechniek en loopscholing willen professionaliseren. We gaan in op specifieke loopscholing en oefeningen om een betere hardloop techniek te krijgen. Voor zowel de explosieve atleet/trainer als de pure duuratleet/trainer, voor de professional en de recreant. Leer beter en dus efficiënter hardlopen!

Voor een verdere verdieping bieden wij o.a. de cursus Basis Looptrainer en Conditietrainer (top)Sport

Erkenning

Na afloop van de cursus ontvang je het certificaat "Looptechniek en Loopscholing". Trainers die in het bezit zijn van een geldige trainerslicentie van de Atletiekunie ontvangen bovendien 2 licentiepunten voor niveau 3. 

Data en Locaties

Swipe naar links binnen de tabel of kantel je scherm om deze volledig te bekijken.

Startdatum Plaats Inschrijven
Za 23 nov. '19
Variant: Dag
Toon dagen
Arnhem
Direct inschrijven
Lesdag 1 Za 23 november 2019 13:00 - 16:00

Kosten

Onderstaande prijzen zijn inclusief lesmateriaal en certificaat. Start2Move is door het CRKBO vrijgesteld van btw. 

Belastingvoordeel

Geef je in 2019 meer dan € 250 uit aan cursussen en/of opleidingen die aansluiten bij je (toekomstige) beroep? Dan is het mogelijk om een (groot) gedeelte van deze kosten terug te krijgen via de Belastingdienst. En dat bedrag kan aardig oplopen! Bereken hier je belastingvoordeel

Cursustegoed

Bij Start2Move spaar je op een leuke manier cursustegoed bij elkaar. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Hoe meer je bij ons studeert, hoe meer cursustegoed je opbouwt. Je ontvangt voor de workshop Looptechniek en Loopscholing € 5 cursustegoed. 

Na afronding van de cursus of opleiding schrijven we automatisch het cursustegoed bij in je online leeromgeving e-Start. Hier kun je het cursustegoed inwisselen voor korting op een groot aantal van onze cursussen en opleidingen. 

Inschrijven

Ben jij enthousiast over de workshop Looptechniek en Loopscholing? Schrijf je eenvoudig in via onderstaande button! 

Inschrijven