Loïs van der Linde

Bewegen heeft altijd een belangrijke rol gespeeld bij Loïs. Om hier haar werk van te maken is ze gestart aan de Calo (Christelijke Academie voor Lichamelijke Opvoeding). Het plezier in bewegen staat voorop en dit wilt ze graag overbrengen. Na afronding van de Calo in 2013 heeft ze enkele jaren in het bewegingsonderwijs gewerkt in Rotterdam en is zij nog steeds actief in het zwemonderwijs waarbij Loïs het ABC-zwemmen verzorgt, naast de diverse doelgroepen voor mensen met een bewegingsbeperking.

Opzoek naar een nieuwe uitdaging heeft Loïs de opleidingen NL Actief (voorheen Fit!vak) A en NL Actief B afgerond. Al tijdens deze opleidingen heeft ze haar eigen bedrijf in Personal Training opgericht om mensen te begeleiden op weg naar een gezonde leefstijl. Naast Personal Training verzorgt Loïs ook een aantal hardlooptrainingen met als doel het doel van haar sporters te behalen.
Om haar passie voor sport, training en bewegen over te brengen op toekomstige fitnessprofessionals, is Loïs gestart met het lesgeven bij Start2Move.

Loïs van der Linde
Fitnesstrainer A
Fitnesstrainer B
Fitnesstrainer A Spoedcursus
Fitnesstrainer A Avondopleiding
Personal Trainer Business
Bewegen en Trainen