Les Mills Program Trainingen

Aantal lesdagen

2 lesdagen

Cursusprijs

Locaties en startdata

Vooropleiding

Niet vereist

Les Mills Program Trainingen

“We’re on a mission to create a fitter planet & this means motivating, inspiring and changing the lives of millions.” - Les Mills

In 2017 organiseert onze opleidingspartner Les Mills weer verschillende program trainingen. Wil jij Les Mills instructeur worden? Bekijk dan hieronder het aanbod. 

BODYATTACK
BODYATTACK is de op sport geïnspireerde cardio workout voor het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Deze high-energy interval training combineert atletische bewegingen met aerobe kracht en stabilisatie oefeningen. Atletische instructeurs en krachtige muziek motiveren iedereen in de richting van hun fitnessdoelen - van de recreatieve tot de hardcore sporter!

BODYBALANCE
BODYBALANCE is de op yoga, tai chi, en pilates gebaseerde workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde serie van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

BODYCOMBAT
BODYCOMBAT is de krachtige cardio-workout waarbij je helemaal los komt. Dit felle en energieke programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en put uit een breed scala aan disciplines, zoals karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. Ondersteund door opzwepende muziek en een enthousiaste en kundige instructeur, punch, kick en kata je je een weg door de les en verbrand je veel calorieën.  

BODYSTEP
BODYSTEP is de energieke workout die je een bevrijdend en fit gevoel geeft. Met behulp van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step, goede muziek en toegankelijke instructeurs word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht. De cardionummers zorgen voor vetverbranding in een hogere versnelling, gevolgd door spierverstevigende tracks die je lichaam nog mooier vormen en strakker maken.

BODYVIVE ​​​
BODYVIVE is de low-impact, groepsfitness les waarbij je zelf kunt kiezen hoe hard je wilt trainen. Met behulp van de VIVE tubes word je stap-voor-stap door de les geleid door een speciaal opgeleide instructeur, terwijl je luistert naar meeslepende en inspirerende muziek. En het mooiste van alles: op het einde van de les voel je je als herboren!

BODYPUMP 
BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel!  

BODYJAM
BODYJAM is de dance cardio workout waarbij je vrij bent om de sensatie van dans te beleven. Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de coolste muziek. Het fun aspect en het cardio aspect zijn bij BODYJAM even belangrijk. Funky instructeurs leren je om je losjes en soepel te bewegen in deze trendy les. 

RPM
RPM is de indoor cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op met je inspirerende instructeur, die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval training. Ontdek de atleet in jezelf! Breng je endorfine peil zo hoog als je kunt en zweet en verbrand zoveel mogelijk.

CXWORX
Les Mills introduceert een 30-minuten durende workout, die het beste van een groepsfitness les en een Personal Training sessie combineert. CXWORX concentreert zich op de mid-sectie van je lichaam: het versterkt en vormt de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures.  

SH’BAM
Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. SH'BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt. Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die middels een remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende latin beats.

GRIT Series
Les Mills GRIT Series bestaat uit drie unieke team trainingsprogramma’s die je in 30 minuten tot het uiterste zullen drijven, en verder. Met je instructeur, die naast je op de vloer jou en je team motiveert en explosieve muziek die het energieniveau laat ontploffen, zul je er versteld van staan hoe hard je kunt werken tijdens een training:  

GRIT Strength 
GRIT Strength is een intensieve 30 minuten durende team training waarbij je de grote spiergroepen behoorlijk aanpakt met gebruik van een barbell, gewichten en een step. Door middel van overwegend krachtoefeningen wordt een High Intensity Interval Training bereikt en wordt kracht opgebouwd.

GRIT Plyo
GRIT Plyo is een intense workout op een step, die bestaat uit explosieve sprongoefeningen die snelle resultaten geven! Door de principes van plyometrie en kracht-behendigheidstraining te combineren, krijg je door deze trainingssessie van 30 minuten een krachtig, behendig en atletisch lichaam.  

GRIT Cardio
GRIT Cardio is een niet te evenaren high-impact cardio workout. Deze training is ontwikkeld om vet te verbranden en in no-time je atletische capaciteit te vergroten. Deze explosieve team training van 30 minuten combineert high impact body weight oefeningen zonder gebruik van materialen.

SPRINT
SPRINT is een 30 minuten durende high-intensity interval training (HIIT) op een indoor bike. Het is een intensieve workout die voor snelle resultaten zorgt, met een minimale belasting van de gewrichten. De korte duur van SPRINT motiveert je om je fysieke én mentale grenzen te verleggen. SPRINT bestaat uit korte uitbarstingen van intensiteit waarbij je zo hard mogelijk probeert te werken, gevolgd door korte perioden van rust die je voorbereiden op de volgende inspanning.

BORN TO MOVE
Les Mills BORN TO MOVE is ontwikkeld om kinderen aan te zetten tot bewegen en hen op een inspirerende manier kennis te laten maken met disciplines als dans, vechtsporten, explosieve training, core training en yoga. BORN TO MOVE is verdeeld in vijf leeftijdscategorieën: 2-3 jaar, 4-5 jaar, 6-7 jaar, 8-12 jaar en 13-16 jaar. Elk programma is perfect afgestemd op de betreffende leeftijd, met herkenbare muziek en bewegingen.

Inschrijven voor een Program Training

Het is gemakkelijker dan ooit om Les Mills instructeur te worden of een extra programma aan je cv toe te voegen. Je hebt namelijk geen club of overeenkomst meer nodig om een Program Training te volgen: iedereen kan een Les Mills Program Training volgen!

Wil je je inschrijven voor een Program Training naar keuze met of zonder club? Ga naar de website van Les Mills en vul het inschrijfformulier in. Neem bij vragen contact op met de afdeling Opleidingen van Les Mills, via opleidingen@lesmills.nl of bel tijdens kantooruren +31 (0)416 34 97 25.


STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      08:30 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.