LAPT KNOCK-OUT

Bij Start2Move leiden we je niet alleen op voor een diploma maar voor een carrière: met opleidingsadviseurs, deskundige docenten, uitgebreide digitale leermiddelen, een vacaturebank en meer!


Aantal lesdagen

2 lesdagen

Locaties

Zwolle

Cursusprijs

€295,- Bereken je belastingvoordeel

Vooropleiding

Vereist

Cursustegoed

€20,-

Telefoon

088 850 7648

LAPT KNOCK-OUT

De cursus LAPT KNOCK-OUT is speciaal ontworpen voor Personal Training en Small Group Training en biedt een intense beleving voor de klant. Hiermee kun je als Personal Trainer inspelen op de groeiende populariteit van het kickboksen en je klanten een complete work-out bieden. Kickboksen helpt bij het sterker worden en afvallen. Daarnaast verbetert het de weerbaarheid en geeft het je zelfvertrouwen een flinke boost!
 
In 2 praktijkdagen leer je de basisvaardigheden van het kickboksen en krijg je handvatten om als Personal Trainer KNOCK-OUT lessen te verzorgen. Deze vaardigheden kun je ook integreren in je eigen Personal Training en Small Group Training.
  
Met LAPT KNOCK-OUT geef je je klanten nog meer mogelijkheden en afwisseling bij het behalen van hun doelen. Tijdens de zeer gevarieerde trainingssessies is er geen fysiek contact, de trainer maakt namelijk gebruik van stootpads en trapkussens. Hierdoor is LAPT KNOCK-OUT voor iedereen toegankelijk.

De vijf grootste voordelen van de cursus LAPT KNOCK-OUT:

  • Je leert uitstekende basisvaardigheden van het (kick)boksen;
  • Het is direct toe te passen in de praktijk;
  • Kickboksen biedt een complete work-out om fit te worden, af te vallen en zelfvertrouwen op te bouwen; 
  • Na inschrijving kun je direct van start in je digitale leeromgeving;
  • Je ontvangt gratis toegang tot de S2M-vacaturebank waar veel opdrachtgevers op zoek zijn naar jou!


 

Inhoud van de cursus LAPT KNOCK-OUT

KNOCK-OUT is een andere manier van trainen waarbij je in korte, uitdagende trainingssessies (30 minuten) met een hoge intensiteit werkt aan het versterken van de spieren en je gezondheid. Nieuwe boks- en traptechnieken komen aan bod, maar ook praktische tips en tools om zelf trainingssessies te kunnen samenstellen. De cursus bestaat uit circa 70% praktijk en 30% theorie. Tijdens het theoretische gedeelte reiken we ook tips aan hoe je LAPT KNOCK-OUT kunt vermarkten als Personal Trainer. Onze samenwerkingspartner LAPT kan hierbij verdere ondersteuning bieden door o.a. marketingmaterialen beschikbaar te stellen.

Cursusgegevens LAPT KNOCK-OUT

Lestijden 

De lestijden verschillen per dag- of avondopleiding. Bekijk de cursusdata voor de juiste tijden. 
 
Lestijden kunnen variëren per locatie en lesdag en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De geschatte zelfstudie is ongeveer een tot twee uur per week, afhankelijk van aanwezige voorkennis.   

Vooropleiding 

Ervaring op het gebied van (sport) lesgeven is gewenst. Een deelnemer dient ten tijde van de cursus minimaal 16 jaar te zijn.  

Certificaat 

Bij 100% deelname ontvang je het certificaat ‘LAPT KNOCK-OUT’.  

Lesmateriaal 

Tijdens de opleiding ontvang je het studiemateriaal in je digitale leeromgeving. Vanaf het moment van inschrijven heb je direct toegang tot deze informatie. 

Data en Locaties

Swipe naar links binnen de tabel of kantel je scherm om deze volledig te bekijken.

Startdatum Plaats Inschrijven
Za 26 jan. '19
Variant: Dag
Zwolle
VOL
Lesdag 1 Za 26 januari 2019 10:00 - 15:30
Lesdag 2 Za 2 februari 2019 10:00 - 15:30
Za 11 mei. '19
Variant: Dag
Utrecht
Direct inschrijven
Lesdag 1 Za 11 mei 2019 10:00 - 15:30
Lesdag 2 Za 25 mei 2019 10:00 - 15:30

Kosten

2 maandelijkse termijnen van € 152,50
Betaling ineens € 295,- 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief lesmateriaal. Het is mogelijk om een gedeelte van het cursus- en examengeld terug te krijgen via de Belastingdienst.

Inschrijven

Deze cursus wordt exclusief aangeboden in samenwerking met LAPT. Ben jij enthousiast over de cursus Stress- en slaapmanagement? Schrijf je eenvoudig in via onderstaande button en ga direct van start!

INSCHRIJVEN