LAPT KNOCK-OUT

Aantal lesdagen

2 lesdagen

Cursusprijs

Locaties en startdata

Zwolle

Vooropleiding

Vereist

LAPT KNOCK-OUT

De cursus LAPT KNOCK-OUT is speciaal ontworpen voor Personal Training en Small Group Training en biedt een intense beleving voor de klant. Hiermee kun je als Personal Trainer inspelen op de groeiende populariteit van het kickboksen en je klanten een complete work-out bieden. Kickboksen helpt bij het sterker worden en afvallen, verbetert de weerbaarheid en geeft het zelfvertrouwen een flinke boost.

In 2 praktijkdagen leer je een aantal basisvaardigheden van het kickboksen en krijg je handvatten om als Personal Trainer KNOCK-OUT lessen te verzorgen. Deze vaardigheden kun je ook integreren in je eigen Personal Training en Small Group Training.
 

Voordelen van de cursus LAPT KNOCK-OUT: 
  • Uitstekende basisvaardigheden van het kickboksen
  • Direct toe te passen in de praktijk
  • Kickboksen biedt een complete work-out om fit te worden, af te vallen en zelfvertrouwen op te bouwen
  • Vanaf inschrijving direct toegang tot de digitale leeromgeving
  • Gratis toegang tot de S2M-vacaturebank waar veel opdrachtgevers op zoek zijn naar jou

Inhoud en cursusgegevens

Met LAPT KNOCK-OUT geef je je klanten nog meer mogelijkheden en afwisseling bij het behalen van hun doelen! Tijdens de zeer gevarieerde trainingssessies is er geen fysiek contact; de trainer maakt gebruik van stootpads en trapkussens. Hierdoor is LAPT KNOCK-OUT voor iedereen toegankelijk.

KNOCK-OUT is een andere manier van trainen waarbij je in korte, uitdagende trainingssessies (30 minuten) met hoge intensiteit werkt aan het versterken van de spieren en gezondheid. Nieuwe boks- en traptechnieken komen aan bod, maar ook praktische tips en tools om zelf trainingssessies te kunnen samenstellen. De cursus bestaat uit circa 70% praktijk en 30% theorie. Tijdens het theoretische gedeelte reiken we ook tips aan hoe je LAPT KNOCK-OUT kunt vermarkten als Personal Trainer. Onze samenwerkingspartner LAPT International BV kan hierbij verdere ondersteuning bieden door o.a. marketingmaterialen beschikbaar te stellen.

Lestijden
Een praktijkdag duurt van 10.00 uur tot 15.30 uur.

Toelatingseisen
Een relevant diploma (bv Fitnesstrainer A, CIOS, ALO, SB) en/of ervaring op het gebied van lesgeven is vereist. 

Certificaat
Bij 100% deelname ontvangt de cursist het certificaat ‘LAPT KNOCK-OUT’ van Start2Move. 

Interesse?
Deze cursus wordt exclusief aangeboden in samenwerking met LAPT International BV. Inschrijven is heel eenvoudig via de inschrijfbutton. 

Cursusdata en locatie

Swipe naar links binnen de tabel of kantel je scherm om deze volledig te bekijken.

Startdatum Plaats Lesdagen Variant Inschrijven Bijzonderheden
Za 26 jan. '19 Zwolle Toon lesdagen Dag Direct inschrijven
Lesdag 1 Za 26 januari 2019 10:00 - 15:30
Lesdag 2 Za 2 februari 2019 10:00 - 15:30

Docent

Rob van den Wijngaart
LAPT KNOCK-OUT

STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      08:30 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.