Klantenbinding door Gedragscoaching

Bij Start2Move leiden we je niet alleen op voor een diploma maar voor een carrière: met opleidingsadviseurs, deskundige docenten, uitgebreide digitale leermiddelen, een vacaturebank en meer!


Aantal lesdagen

3 lesdagen

Locaties

O.a. Waalwijk

Cursusprijs

€349,-

Vooropleiding

Niet vereist

Cursustegoed

€ 30

Telefoon

088 850 7648

Cursus Klantenbinding door Gedragscoaching

De cursus Klantenbinding door Gedragscoaching is ontwikkeld door bewegingswetenschapper Jan Middelkamp, auteur van diverse boeken en publicaties over gedragsverandering in de fitnessbranche.  De cursus is geschikt voor o.a. Fitnesstrainers, Personal Trainers, Voedingsdeskundigen en Leefstijlcoaches, die klanten willen helpen naar duurzame gedragsverandering en een gezonde leefstijl.

LET OP: Deze cursus wordt aangeboden door onze opleidingspartner LAPT. Het is niet mogelijk een waardebon van Start2Move in te leveren voor deze cursus.

Hoeveel voorbeelden kennen we wel niet van mensen die het goede voornemen hebben om te gaan bewegen, maar dat het er niet van komt? En hoe herkenbaar is het dat de eerste stap wel gezet wordt en iemand in beweging komt, maar al gauw afhaakt?

Meer informatie en inschrijven

Inhoud en cursusgegevens Klantenbinding door Gedragscoaching

Inhoud

Tijdens deze cursus krijg je zicht op hoe gedrag duurzaam kan worden beïnvloed en reiken we je diverse praktische tools en tips aan om dit te bereiken. Hoe zorg je er voor dat jouw klant blijft komen, gemotiveerd blijft en duurzame resultaten gaat boeken? Hiervoor zullen we dieper ingaan op wat gedrag precies is en hoe het verklaard kan worden. Daarnaast zullen we bespreken hoe we gedrag op een positieve manier kunnen beïnvloeden. We zullen hiervoor o.a. gebruik maken van specifieke casussen die zijn toegespitst op jouw dagelijkse praktijk.

Een aantal vragen die beantwoord worden zijn:
  •  Wat is gedrag eigenlijk?
  •  Hoe kunnen we ongezond gedrag veranderen en gezond gedrag behouden?
  •  Welke modellen en methodieken kunnen we hierbij gebruiken?
  •  Hoe kunnen we deze kennis toepassen op de dagelijkse praktijk?
  •  Wat zijn succesfactoren en wat zijn juist valkuilen?

Cursusgegevens Klantenbinding door Gedragscoaching

Toelatingseisen
Er zijn geen specifieke toelatingseisen voor deze cursus.

Lestijden en zelfstudie
De drie lesdagen duren van circa 10.00-17.00

Diplomering
Bij 100% deelname wordt na afloop van de cursus aan de deelnemers het LAPT certificaat uitgereikt.

Cursusdata en locaties

Cursusdata Klantenbinding door Gedragscoaching (3 dagen)

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe cursusdata bekend. Vul het contactformulier in als je graag op de hoogte wilt blijven van nieuwe data en locaties.

Aanvullende cursussen Les Mills

We’re on a mission to create a fitter planet & this means motivating, inspiring and changing the lives of millions.” 
 
Met meer dan 10.000 Les Mills instructeurs ter wereld die dagelijks álles geven om een world class groepsfitness ervaring neer te zetten, is Les Mills op weg om een ‘Fitter Planet’ te creëren. Les Mills instructeur worden start bij het volgen van een tweedaagse Program Training. Er is geen vooropleiding vereist voor deelname aan de Program Training.
 
1. BODYPUMP
BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel!
 
2. GRIT
De GRIT Series van Les Mills is een reeks van High Intensity Interval Training (HIIT) programma’s die je uitdaagt om heel hard te werken in een relatief korte tijd. Hierdoor word je super snel, super fit. De 30 minuten durende workouts combineren kracht-, plyometrische- en cardio oefeningen, waardoor de aerobe capaciteit, kracht, kracht-uithoudingsvermogen en power van deelnemers worden vergroot. De GRIT Series bestaat uit GRIT Strength, GRIT Plyo en GRIT Cardio.
 
3. SPRINT
SPRINT is een 30 minuten durende high-intensity interval training (HIIT) op een indoor bike. Het is een intensieve workout die voor snelle resultaten zorgt, met een minimale belasting van de gewrichten. De korte duur van SPRINT motiveert je om je fysieke én mentale grenzen te verleggen. SPRINT bestaat uit korte uitbarstingen van intensiteit waarbij je zo hard mogelijk probeert te werken, gevolgd door korte perioden van rust die je voorbereiden op de volgende inspanning.
 
4. RPM
RPM is de indoor cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op met je inspirerende instructeur, die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval training. Ontdek de atleet in jezelf! Breng je endorfine peil zo hoog als je kunt en zweet en verbrand zoveel mogelijk. Net als bij alle andere Les Mills programma's, wisselen de choreografie en de muziek om de drie maanden.
 
5. CXWORX
CXWORX concentreert zich op de midsectie, versterkt en vormt de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures. Gedurende 30 minuten, en zes verschillende tracks, train je de romp en spierlussen die je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden. Het is geweldig voor het verstevigen en strakker maken van de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures.
 
6. BODYBALANCE
BODYBALANCE is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. Net als alle andere Les Mills programma's wisselt BODYBALANCE elke drie maanden van choreografie en muziek.
 
Neem voor meer informatie en om je in te schrijven contact op met Les Mills via telefoonnummer +31 (0)416 34 97 25 of stuur een e-mail naar info@lesmills.nl.
 
Kijk op lesmills.com voor de laatste update van de verschillende trainingsdata.
Overeenkomst ‘Zelfstandige