Jeroen van den Nieuwelaar

Jeroen is een professionele duizendpoot. Hij werkt als opleidingsdocent bij CIOS Goes-Breda en is eigenaar van ActivatiOns, gespecialiseerd in leefstijlcoaching en training.

Na zijn opleiding bij CIOS Sittard is Jeroen gaan studeren aan de Fontys Sporthogeschool (FSH)  in Tilburg. In de vrije uren werkte hij als instructeur bij verschillende buitensportbedrijven in Nederland, België en Frankrijk. Na afronding van zijn studie is hij direct aangenomen bij CIOS Goes-Breda. Daar leidt hij buitensport instructeurs op, geeft hij les in didactische vaardigheden en bewegingsrecreatie en is hij studiecoach van een eerstejaars klas.

In 2011 is Jeroen gestart met ActivatiOns, waarmee hij "Leef je Stijl" ontwikkelde. Met Leef je Stijl worden kinderen met overgewicht en bewegingsarmoede begeleid naar een gezonde leefstijl. Ook verzorgt ActivatiOns cursussen op het gebied van gezonde leefstijl stimulering en bedrijfssport.

Jeroen is een echte buitensporter, hij doet fanatiek aan mountainbiken en wildwaterkajakken. Van hieruit is de interesse voor bootcamp trainingen ontstaan. Na zelf een tijd trainer te zijn geweest is Jeroen nu docent Bootcamp Trainer 2.0 op diverse locaties in Nederland. Met zijn positieve en enthousiaste manier van lesgeven weet hij zijn kennis en ervaring uitstekend op cursisten over te brengen!

 

Jeroen van den Nieuwelaar
Bootcamp Trainer 2.0
Looptrainer
Basis Looptrainer 2