Jeroen Cornet

Hij is in 2002 afgestudeerd aan de Academie Lichamelijke Opvoeding te Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft hij bij verschillende fitnesscentra gewerkt als instructeur, personal trainer en sportmasseur.

Tijdens zijn baan in het basisonderwijs als gymleraar heeft hij ook als fitnessinstructeur gewerkt, de opleiding orthomoleculaire voedingsleer afgerond en de website www.fitnessschema.nl opgebouwd. Van 2006 tot 2016 heeft Jeroen gewerkt bij de opleiding Sport en Bewegen aan het ROC Flevoland als docent medische vakken, psychologie, bewegingsagogiek en de specialisaties sportmassage, Fitnesstrainer A en B. Tijdens deze baan is de website www.fitnessintake.nl opgebouwd en heeft hij het gerenommeerde internationale diploma Certified Personal Trainer aan de NSCA behaald.

Sinds 2011 is Jeroen één van de eigenaren van het fitnesscentrum One Fitness Weesp. In 2016 zijn daar Het Preventiecentrum Almere en Sport- en Healthclub The Wave Almere bij gekomen. Jeroen geeft de opleiding Fitnesstrainer A in Amsterdam/Weesp sinds 2013

Jeroen Cornet
Fitnesstrainer A
Fitnesstrainer A Spoedcursus
Fitnesstrainer A Avondopleiding