Hybrid Trainer

Aantal lesdagen

2 lesdagen

Cursusprijs

Locaties en startdata

Renkum

Vooropleiding

Vereist

Ben jij een Les Mills instructeur, (toekomstig) Personal Trainer of Lifestyle Coach en wil jij je kennis op het gebied van fitness nog meer uitbreiden? Tijdens de 2-daagse cursus ’Hybrid Trainer’ leer je een allround fitnessprofessional te worden. Een trainer die naast instructie ook small group training kan opzetten en geven, kennis heeft van voeding én in kan spelen op de huidige trends zoals personal training en functionele training. 

Inhoud en cursusgegevens

De cursus bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. De volgende onderwerpen komen aan bod:
  • Verschillende strategieën over motivatie & gedragsverandering waardoor je je leden nog beter kan helpen.
  • Member interaction: hoe bepaal je de behoefte van leden en geef je ze een advies op maat?
  • Tips & tricks om proactief met leden aan de slag te gaan.
  • Basis op het gebied van voedingsleer.
  • Praktijk training: met de juiste techniek veelzijdige, uitdagende en verantwoorde (functional) trainingen verzorgen voor diverse groepen.
Cursusdata en locatie
5 & 12 oktober 2018
Sjabbens Sports & Health Renkum
Bram Streeflandweg 59
6871 HV Renkum

Lestijden
De twee lesdagen duren van 10.00 - 17.00 uur.

Diplomering
Na het positief afronden van een examen en bij 100% deelname wordt na afloop van de cursus het voorlopige ‘Hybrid Trainer’ certificaat uitgereikt. Dit certificaat wordt definitief uitgereikt na het afronden van de online module training. 

Inschrijven
Deze cursus bieden wij aan i.s.m. onze samenwerkingspartner HDD Group. Zij verzorgen ook de inschrijving

Docenten

Freek Lodeweges
Freek hoort bij de allereerste lichting van opgeleide LAPT Personal Trainers. Hij werd meteen ‘verliefd’ op het concept LAPT, waardoor hij vrijwel direct zijn managementfunctie neerlegde om fulltime Personal Trainer te worden. Zijn carrière in de fitnessbranche begon echter al in 1999. In de avonduren werkte hij tijdens zijn studie Sport & Bewegen aan de CALO als fitnessinstructeur. Na afronding van zijn studie ging hij als manager aan de slag bij Achmea Health Centers en werd hij een van de eerste Personal Trainers bij Achmea.

In 2012 besloot hij om als zelfstandig Personal Trainer aan het werk te gaan en richtte hij ViMotion Personal Training op in Enschede. Hij helpt mensen naar een fitte, gezonde en vooral bewuste leefstijl onder het motto ‘Add Quality to your Life’. Naast zijn werkzaamheden bij ViMotion is Freek een van de national trainers binnen het LAPT team.

STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      08:30 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.