Geert van Poppel

Geert van Poppel is Personal Trainer, allround sportman en expert op het gebied van functionele training.  Zijn kennis en ervaring als fysiotherapeut past hij op praktische en verfrissende wijze toe op de fitness- en sportbranche, waar hij workshops en opleidingen geeft over functionele training. 

Als European Mastertrainer voor Meijers Fit & Gezond is Geert verantwoordelijk voor de internationale educatie en program development voor grote merken zoals BOSU®, Stroops®, Dynamax® en Trigger Point®. In samenwerking met Meijers organiseert hij regelmatig opleidingen, internationale master trainer events en Functional Training Days.
Daarnaast is Geert het gezicht van Core Power (corepower.nl):  een totaaloplossing voor functional training met 30- minute workouts voor verschillende doelgroepen, waarbij gebruik gemaakt wordt van de beste functional training tools.

In zijn woonplaats Amsterdam is Geert regelmatig te vinden in het Vondelpark met zijn bootcampconcept “Buitenspelen”, waar hij zijn eigen unieke invulling geeft aan het begrip bootcamp training.

Met meer dan 10 jaar internationale ervaring in de branche, heeft Geert een nuchtere visie ontwikkeld op de fitness industrie, zonder daarbij iets van zijn enthousiasme als docent te verliezen!


 

Geert van Poppel