Gedragscoaching bij Voedingsprogramma's

Bij Start2Move leiden we je niet alleen op voor een diploma maar voor een carrière: met opleidingsadviseurs, deskundige docenten, uitgebreide digitale leermiddelen, een vacaturebank en meer!


Aantal lesdagen

1 lesdag

Locaties

Waalwijk

Cursusprijs

€59,- excl. btw

Vooropleiding

Niet vereist

Cursustegoed

€ 5

Telefoon

088 850 7648

Gedragscoaching bij Voedingsprogramma's

Tijdens de workshop worden belangrijke gedrag strategieën behandeld die je als personal trainer of andere fitness professional direct kunt gebruiken om jouw klanten langdurig aan een voedingsprogramma te houden. Dit zorgt voor blijvende resultaten voor je klanten en voor jou betere retentiecijfers.
 

Inhoud en cursusgegevens

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor personal trainers en fitness professionals die meer willen weten over voedingsprogramma’s en (nog) beter klanten willen begeleiden bij het succesvol volgen van een voedingsprogramma.

Door wie?
De workshop wordt gegeven door Jan Middelkamp. Jan publiceerde al meer dan 12 boeken en is bestuurslid van EuropeActive in Brussel. Exercise behaviour change en gedragscoaching staan bovenaan zijn expertise lijstje. 

Toelatingseisen
Er zijn geen specifieke toelatingseisen voor deze cursus.

Lestijd
Één lesdag van circa 10.00-13.00

Tarief
De kosten voor deelname aan de workshop bedragen € 59,00 p.p. excl. BTW. Dit is inclusief het boek ‘Empowering Weight Loss through the Phychosocial Benefits of Exercise’. Dit EuropeActive Retention Report 2017 gaat over de problemen van overgewicht en obesitas. Het rapport legt uit dat op gewicht blijven een groot gedragsprobleem is en dat de fitness sector hieraan een belangrijke bijdrage kan leveren.

Over de docent

Jan Middelkamp is Development Director bij HDD Group en eigenaar en CEO van BlackBoxPublishers. Hij werkt aan een promotieonderzoek op oefening gedrag van de leden in fitnessclubs in het Behavioural Science Institute van de Radboud Universiteit in Nederland.
Hij is ook bestuurslid van EuropeActive (voorheen EHFA) in Brussel. Hij publiceerde meer dan 10 boeken, zoals: De stand van het onderzoek in de wereldwijde fitness-industrie, Retentie lid in fitness clubs, EuropeActive rapporten retentie, Essentials van motivatie en gedragsverandering.

Jan studeerde aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (Bachelor Degree) en Sport, Beweging en Gezondheid aan de Universiteit Utrecht (Master in Science Degree). Hij begon zijn carrière in de fitness-industrie als een judo leraar en maakte deel uit van de Nederlandse Nationale Judo Team voor vijf jaar.
Later werd hij club en franchise manager bij Fit-Care, een van de eerste franchise-ketens (22 clubs) in Nederland. Tegelijkertijd was hij werkzaam bij de HDD Group en was verantwoordelijk voor de introductie van Les Mills in Nederland en België. Jan werd de COO van Fitness First in Nederland en opende 14 health clubs in drie jaar. Hij keerde terug naar de HDD Groep als commercieel directeur en aandeelhouder.
Gedurende drie jaar was hij COO en business development director bij HealthCity / BasicFit International, een Europese health club keten met 265 clubs in 7 landen. Hij was de CEO van de HDD Groep.
 

Cursusdata en locaties

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe cursusdata bekend. Vul het contactformulier in als je graag op de hoogte wilt blijven van nieuwe data en locaties.