Vakgebied Management & Business

Vakgebied Management & Business

De meeste fitness- & sportprofessionals zijn vakmensen en verstaan dit vak goed. Veel van deze professionals zijn zelfstandigen of overwegen om zelfstandig aan de slag te gaan. Maar hoe kom je nu aan je klanten? Wat wil je gaan verdienen en hoe ga je om met je vrije tijd? Heb je eigenlijk wel vrije tijd? En kun je waarde creëren met je business zonder dat je naam hieraan gekoppeld is? Allemaal relevante vragen waar je met een van de cursussen in dit vakgebied een antwoord op kunt krijgen.

Start2Move werkt nauw samen met het bedrijf LAPT. LAPT is speciaal opgericht om Personal Trainers en Personal Trainer studio’s te helpen en ondersteunen met hun business. Door middel van methodes en business coaching, zorgt LAPT ervoor dat je business gaat groeien. Wil je hier meer over weten? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met een LAPT businesscoach of kies een cursus die je verder op weg kan helpen.

Personal Trainer Business

2 Cursusdagen

LAPT ACTIE

LAPT ACTIE

Schrijf je nu in voor het pakket Personal Trainer PRO en ontvang het LAPT Startpakket ter waarde van € 249 geheel gratis. Met dit startpakket word je persoonlijk begeleid met jouw eerste stappen naar een succesvolle(re) carrière in de Personal Training.
  • 2 uur ondersteuning door jouw persoonlijke Business Coach
  • 3 maanden toegang tot de Personal Training Library (met onder andere ondernemingsplan en marketingcampagnes)
  • 1 keer deelname aan het LAPT/Start2Move kwartaalevent t.w.v. € 95

Profiteer nu

GRATIS JAARABONNEMENT OP MUSCLE & MOTION

GRATIS JAARABONNEMENT OP MUSCLE & MOTION

Schrijf je nu in voor de opleiding Fitnesstrainer A bij Start2Move en ontvang exclusief een gratis jaarabonnement op de 3D-animatie app Muscle & Motion.

Dit gratis jaarabonnement biedt je vele extra’s zoals meer dan 2000 unieke 3D-video’s die de werking van alle spieren in het menselijk spierstelsel toelicht en hoe je oefeningen correct uitvoert, maar ook wat er gebeurt als je een oefening verkeerd uitvoert.

Profiteer nu