De sleutel naar een succesvolle PT Studio (workshop)

Aantal lesdagen

1 lesdag

Cursusprijs

Locaties en startdata

Eindhoven

Vooropleiding

Wenselijk

De sleutel naar een succesvolle PT Studio (workshop)

In samenwerking met Erwin Korst, oprichter van SXsportsclub, de eerste Boutique Fitness Club van Nederland, organiseert Start2Move de interactieve workshop “De sleutel naar een succesvolle PT studio”. Deze workshop is bedoelt voor Personal Trainers en oud (top)sporters waarin wordt geleerd hoe we Personal Training niet meer als hobby kunnen gaan zien maar als een serieuze business.

Denk jij dat er maar weinig investering nodig is om een PT studio te starten? Of zeg jij nog steeds tegen vrienden dat het geven van Personal Training veel contant geld oplevert? Wat zal jouw antwoord zijn op de vraag: kun je met 100m2 echt geld verdienen? En wat is de achterliggende verklaring als dat niet zo is? Weet jij wat “PT GAP” management is en hoe je dit praktisch kunt beïnvloeden? Na deze interactieve lezing en workshop kun je deze vragen en vele andere beantwoorden. Als je geïnteresseerd bent om een echte PT Business op te bouwen, jezelf meer te zien als ondernemer dan als Personal Trainer dan is dit iets voor jou.

Na afloop van de workshop wordt het certificaat "De sleutel naar een succesvolle PT Studio" uitgereikt.

Inhoud De sleutel naar een succesvolle PT Studio

De workshop geeft vooral inzicht in de onderdelen die nodig zijn om een succesvolle PT studio te openen, hieronder vallen:

  • Financiën & Management
  • Sales & Marketing
  • Locatie & inrichting
  • Administratie & planning
  • Personal Trainers & overeenkomsten
  • Conceptmatig werken
De kosten voor deze workshop bedragen €65,-. (Oud)cursisten van Start2Move ontvangen 25% korting (actiecode S2M25) en betalen slechts €48,75* 
 

Over de docent

Erwin Korst is eigenaar van SXsportsclub. SXsportsclub is in 2014 opgericht door Erwin Korst. Erwin heeft meer dan 20 jaar ervaring in de fitness- en sportbranche en heeft een uitgebreid netwerk binnen en buiten Europa. Daarmee heeft hij niet alleen de ervaring, maar ook de passie en energie om ondernemers en medewerkers in de health- en fitnessbranche te helpen hun onderneming naar een hoger plan te tillen.

Cursusdata en locaties

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe cursusdata bekend. Vul het contactformulier in als je graag op de hoogte wilt blijven van nieuwe data en locaties.


STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      08:30 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.