Lenigheid en Lenigheidstraining (seminar)

Bij Start2Move leiden we je niet alleen op voor een diploma maar voor een carrière met opleidingsadviseurs, deskundige docenten, uitgebreide digitale leermiddelen, een vacaturebank en meer!


Aantal lesdagen

1 lesdag

Locaties

Bekijk locaties

Cursusprijs

€ 80

Vooropleiding

Niet vereist

Cursustegoed

€ 5

Telefoon

088 850 7648

Lenigheid en Lenigheidstraining (Seminar) 

In samenwerking met inspanningsfysioloog drs. Gerard van der Poel organiseert Start2Move het interactieve seminar "Lenigheid en Lenigheidstraining". Dit seminar is bedoeld voor trainers die op zoek zijn naar een up-to-date wetenschappelijke verdieping en praktische tools op het gebied van lenigheid en lenigheidstraining.

Zeg jij nog steeds tegen sommige klanten dat ze te korte spieren hebben? Of denk jij nog steeds dat meer lenigheid zorgt voor minder blessures?
 
In deze lezing zal hoogwaardige informatie worden gepresenteerd die je eigen mening en ideeën over lenigheid, stretching en andere vormen van lenigheidstraining kunnen versterken en aanvullen. In een toegankelijke en duidelijke presentatie zal drs. Gerard van der Poel – dé specialist op het gebied van lenigheidstraining in Nederland- up-to-date wetenschappelijke kennis over de effecten en het 'waarom en hoe' van verschillende manieren van lenigheidstraining presenteren. Deze theoretische verdieping wordt geïllustreerd met voorbeelden en 'take home messages' die je morgen direct in lenigheidstrainingen kunt toepassen.

Na afloop van het seminar wordt het certificaat Lenigheid en Lenigheidstraining uitgereikt.

Downloads

Download: e-Book "Rek in Prestaties" drs. Gerard van der Poel 

Artikelen drs. Gerard van der Poel:

Download: "Dossier stretching deel 1"
Download: "Dossier stretching deel 2" 
Download: "Dossier stretching deel 3" 
Download: "Stretching in W-up en Cooling Down deel 1" 
Download: "Stretching in W-up en Cooling Down deel 2" 
Download: "Stretching in W-up en Cooling Down deel 3" 
Download: "Stretching in W-up en Cooling Down deel 4" 
 

Datum en locatie

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe cursusdata bekend. Vul het contactformulier in als je graag op de hoogte wilt blijven van nieuwe data en locaties.

Kosten

€ 80

Belastingvoordeel

Geef je in 2019 meer dan € 250 uit aan cursussen en/of opleidingen die aansluiten bij je (toekomstige) beroep? Dan is het mogelijk om een (groot) gedeelte van deze kosten terug te krijgen via de Belastingdienst. En dat bedrag kan aardig oplopen!Bereken hier je belastingvoordeel

Cursustegoed

Bij Start2Move spaar je op een leuke manier cursustegoed bij elkaar. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Hoe meer je bij ons studeert, hoe meer cursustegoed je opbouwt. Je ontvangt voor de seminar Lenigheid en Lenigheidstraining € 5 cursustegoed. 

Na afronding van de cursus of opleiding schrijven we automatisch het cursustegoed bij in je online leeromgeving e-Start. Hier kun je het cursustegoed inwisselen voor korting op een groot aantal van onze cursussen en opleidingen. 

Over de spreker

Gerard is bewegingswetenschapper (VU 1987) en werkt sinds 1993 vanuit zijn eigen bedrijf Infomotion als docent, trainer, auteur, redacteur en adviseur. Hij schrijft voor diverse vaktijdschriften en is medeauteur van 6 (trainings-/inspanningsfysiologie)boeken. Gerard is een inspanningsfysiologisch expert op het gebied van krachttraining, een autoriteit op het onderwerp stretching en expert over trainen met diabetes- en hartpatiënten. Hij is docent Inspanningsfysiologie en Trainingsleer in een groot aantal cursussen & opleidingen. Gerard adviseert opleidingen, bedrijven, sportorganisaties en individuele trainers. 

Inschrijven

Ben jij enthousiast over het seminar Lenigheid en Lenigheidstraining? Schrijf je eenvoudig in via onderstaande button.

Inschrijven