Lenigheid en Lenigheidstraining (seminar)

Aantal lesdagen

1 lesdag

Cursusprijs

Locaties en startdata

Arnhem

Vooropleiding

Niet vereist

Lenigheid en Lenigheidstraining (Seminar) 

In samenwerking met inspanningsfysioloog drs. Gerard van der Poel organiseert Start2Move het interactieve seminar "Lenigheid en Lenigheidstraining". Het  seminar is bedoeld voor trainers die op zoek zijn naar een up-to-date wetenschappelijke verdieping en praktische tools op het gebied van lenigheid en lenigheidstraining.

Zeg jij nog steeds tegen sommige klanten dat ze te korte spieren hebben? Of denk jij nog steeds dat grote lenigheid zorgt voor minder blessures?
 
In deze lezing zal hoogwaardige informatie worden gepresenteerd die je eigen mening en ideeën over lenigheid, en over stretching en andere vormen van lenigheidstraining kunnen versterken en aanvullen. In een toegankelijke en duidelijke presentatie zal drs. Gerard van der Poel – dé specialist op het gebied van lenigheidstraining in Nederland- up-to-date wetenschappelijke kennis over de 'effecten, het waarom en hoe' van verschillende manieren van lenigheidstraining presenteren. Deze theoretische verdieping wordt geïllustreerd met voorbeelden en 'take home messages' die direct morgen in lenigheidstrainingen toepasbaar zijn.

Download: e-Book "Rek in Prestaties" drs. Gerard van der Poel (gratis)

Aanvullende artikelen drs. Gerard van der Poel:
Download: "Dossier stretching deel 1"
Download: "Dossier stretching deel 2" 
Download: "Dossier stretching deel 3" 
Download: "Stretching in W-up en Cooling Down deel 1" 
Download: "Stretching in W-up en Cooling Down deel 2" 
Download: "Stretching in W-up en Cooling Down deel 3" 
Download: "Stretching in W-up en Cooling Down deel 4" 


 

Over de docent

Gerard is bewegingswetenschapper (VU 1987) en werkt sinds 1993 vanuit zijn eigen bedrijf Infomotion als docent, trainer, auteur, redacteur en adviseur. Hij schrijft voor diverse vaktijdschriften en is medeauteur van 6 (trainings-/inspanningsfysiologie)boeken. Gerard is een inspanningsfysiologisch expert op het gebied van krachttraining, een autoriteit op het onderwerp stretching en expert over trainen met diabetes- en hartpatiënten. Hij is docent Inspanningsfysiologie en Trainingsleer in een groot aantal cursussen & opleidingen. Gerard adviseert opleidingen, bedrijven, sportorganisaties en individuele trainers. 
 

Cursusdata en locaties

Swipe naar links binnen de tabel of kantel je scherm om deze volledig te bekijken.

Startdatum Plaats Lesdagen Variant Inschrijven Bijzonderheden
Vr 29 mrt. '19 Arnhem Toon lesdagen Dag Direct inschrijven
Lesdag 1 Vr 29 maart 2019 13:00 - 16:00

Docent

Gerard van der Poel
Lenigheid (seminar)

STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      08:30 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.