Lenigheid en Lenigheidstraining (seminar)

Bij Start2Move leiden we je niet alleen op voor een diploma maar voor een carrière: met opleidingsadviseurs, deskundige docenten, uitgebreide digitale leermiddelen, een vacaturebank en meer!


Aantal lesdagen

1 lesdag

Locaties

Arnhem

Cursusprijs

€80,- Bereken je belastingvoordeel

Vooropleiding

Niet vereist

Cursustegoed

€5,-

Telefoon

088 850 7648

Lenigheid en Lenigheidstraining (Seminar) 

In samenwerking met inspanningsfysioloog drs. Gerard van der Poel organiseert Start2Move het interactieve seminar "Lenigheid en Lenigheidstraining". Het  seminar is bedoeld voor trainers die op zoek zijn naar een up-to-date wetenschappelijke verdieping en praktische tools op het gebied van lenigheid en lenigheidstraining.

Zeg jij nog steeds tegen sommige klanten dat ze te korte spieren hebben? Of denk jij nog steeds dat grote lenigheid zorgt voor minder blessures?
 
In deze lezing zal hoogwaardige informatie worden gepresenteerd die je eigen mening en ideeën over lenigheid, en over stretching en andere vormen van lenigheidstraining kunnen versterken en aanvullen. In een toegankelijke en duidelijke presentatie zal drs. Gerard van der Poel – dé specialist op het gebied van lenigheidstraining in Nederland- up-to-date wetenschappelijke kennis over de 'effecten, het waarom en hoe' van verschillende manieren van lenigheidstraining presenteren. Deze theoretische verdieping wordt geïllustreerd met voorbeelden en 'take home messages' die direct morgen in lenigheidstrainingen toepasbaar zijn.

Download: e-Book "Rek in Prestaties" drs. Gerard van der Poel (gratis)

Aanvullende artikelen drs. Gerard van der Poel:
Download: "Dossier stretching deel 1"
Download: "Dossier stretching deel 2" 
Download: "Dossier stretching deel 3" 
Download: "Stretching in W-up en Cooling Down deel 1" 
Download: "Stretching in W-up en Cooling Down deel 2" 
Download: "Stretching in W-up en Cooling Down deel 3" 
Download: "Stretching in W-up en Cooling Down deel 4" 
 

Over de docent

Gerard is bewegingswetenschapper (VU 1987) en werkt sinds 1993 vanuit zijn eigen bedrijf Infomotion als docent, trainer, auteur, redacteur en adviseur. Hij schrijft voor diverse vaktijdschriften en is medeauteur van 6 (trainings-/inspanningsfysiologie)boeken. Gerard is een inspanningsfysiologisch expert op het gebied van krachttraining, een autoriteit op het onderwerp stretching en expert over trainen met diabetes- en hartpatiënten. Hij is docent Inspanningsfysiologie en Trainingsleer in een groot aantal cursussen & opleidingen. Gerard adviseert opleidingen, bedrijven, sportorganisaties en individuele trainers. 
 

Cursusdata en locaties

Swipe naar links binnen de tabel of kantel je scherm om deze volledig te bekijken.

Startdatum Plaats Inschrijven
Vr 29 mrt. '19
Variant: Dag
Arnhem
Direct inschrijven
Lesdag 1 Vr 29 maart 2019 13:00 - 16:00