Boy Willems

Docent, manager, examinator, personal trainer, groepslesinstructeur en sporter vanaf dat hij kon lopen! Boy Willems werd vanuit het judo geïnspireerd om zijn passie over te brengen aan andere judoka’s van alle leeftijden.

Na het CIOS te hebben afgerond (specialisatie fitness en health coördinator) gingen er direct meerdere deuren open voor Boy. Uiteindelijk heeft hij de keuze gemaakt om een ’nieuw’ fitnesscentrum te starten in Wijchen, genaamd Sportclub Go4Fit. Inmiddels is dit een succesvol fitness centrum dat zonder Boy functioneert.

In 2010 werd Boy namelijk gevraagd om het ROC Nijmegen Plaza Sport nieuw leven in te blazen en tegelijkertijd les te gaan geven voor de opleiding Sport en Bewegen. Plaza Sport is een succesvol kostendekkend leerbedrijf en Boy geeft met veel plezier les in diverse deelkwalificaties en specialisaties

Afgelopen jaar werd zijn interesse gewekt om te examineren voor de brancheorganisatie NL Actief (voorheen Fit!vak). Dit is één van zijn andere werkzaamheden naast het werken bij het ROC. Ook geeft Boy nog steeds met veel plezier 3 uur per week les aan diverse judo doelgroepen en traint hij individueel mensen als Personal Trainer.

Vanaf september '12 is Boy werkzaam voor Start2Move, een uitdaging die hij met twee handen aanpakt!

Naast judo deelt hij nog meer (sport) passies zoals: snowboarden, hardlopen, wielrennen, squash, jiu-jitsu, krachttraining, motorrijden en op zijn tijd een filmpje kijken!

 

Boy Willems
Fitnesstrainer A
Fitnesstrainer B
Fitnesstrainer A Spoedcursus
Fitnesstrainer A Avondopleiding
Fitnesstrainer B Avondopleiding