Zelfstandig ondernemen maar wel onder de paraplu van een merk?

18 Jul

Wil je graag zelfstandig ondernemen maar wel onder de paraplu van een merk? Dat kan bij fit20. Ben je ondernemend en een echte netwerker? Wil je direct impact hebben op de gezondheid van mensen? De kwaliteit van leven verbeteren en daar zelf je boterham mee verdienen? Dan kun je in diverse regio’s voor fit20 aan de slag. 

Fit in 20 minuten 
fit20 is een innovatieve en unieke fitness methode. Doorgaans wordt fitness gezien als iets waar we ons toch minimaal een paar uur per week voor in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dit ook anders kan. Klanten trainen namelijk maar 20 minuten per week. 

‘Een jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Faina in haar fit20 studio. Ik vroeg aan haar hoe dat het toch kon, dat ik zoveel slapper werd, terwijl ik zoveel sportte. Daar kwam een heel duidelijk antwoord op: ‘Vanaf je 30-35ste neemt je spierkracht af, ook als je veel sport. Daar merk je in het begin niet zoveel van, maar rond je 50ste begin je dat op te merken. Op die leeftijd ben ik ondertussen beland. ‘Al dat sporten is goed voor je spierconditie, je spierkracht neem alleen toe als je aan krachttraining gaat doen’, vertelde Faina me heel zelfverzekerd. En ja ik geloofde haar, want ik ben er het levende bewijs van. Ik ben nu een jaar lang bij Faina aan het trainen en ik merk dat ik weer sterker word.’ 

Begin je eigen fit20 studio
Wil je voor jezelf beginnen en je toekomst in eigen handen nemen? Of overweeg je een carrièreswitch? fit20 is een internationale en innovatieve franchises formule van Nederlandse bodem met 140 studio's in binnen- en buitenland. Veel franchiseondernemers gingen jou voor. Je hebt belangstelling voor gezondheid, bewegen en sport. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en je wilt iets voor anderen betekenen. Het ondernemerschap lonkt maar je wilt dat ook weer niet helemaal alleen doen. En je wilt een aantrekkelijke financiële toekomst. 

Bouwiena Boer was over fit20, net als vele anderen, in het begin erg sceptisch. ‘Als topsporttennisser was ik gewend om uren per dag te trainen. Dan klinkt het onvoorstelbaar dat je in twintig minuten per week zoveel kunt bereiken.’ Toch is ze overtuigd van het concept en heeft ze nu een eigen studio onder haar hoede. 

Wil jij vrijblijvend kennis maken met fit20, een kijkje nemen op het hoofdkantoor en in een fit20 studio? Meld je dan aan voor de Discovery Evening op 3 september in Hattem.

Door Fleur Zwetsloot | 18-07-2019


Meer lezen over: vacatures