Wil jij erkend gewichtsconsulent worden?

11 Jan

Lijkt het jou leuk om mensen te adviseren naar een gezondere leefstijl? Binnenkort starten we met een groot aantal cursussen en opleidingen op verschillende locaties in heel Nederland. 

BGN Gewichtsconsulent
Deze 10-daagse opleiding is erkend door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en is geschikt voor mensen die willen adviseren, begeleiden en motiveren tot gedragsverandering op het gebied van voeding, beweging en leefstijl. 

3 februari – Arnhem & Leiden
21 februari – Amsterdam
23 februari – Zwolle


Schrijf je vóór 1 februari '18 en ontvang een gratis cursus Obesitas, Eetverslaving en Gedragsverandering of Eetstoornissen en Sport.
 
Meer info  Inschrijven


Obesitas, Eetverslaving en Gedragsverandering
Deze 2-daagse -door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten (BGN) - erkende cursus is een must voor o.a. Fitnesstrainers, Personal Trainers en Gewichtsconsulenten, die mensen met Obesitas en/of een eetverslaving willen begeleiden naar structurele gedragsverandering en een gezonde, actieve leefstijl.

15 maart - Zwolle

Meer info     Inschrijven


Eetstoornissen en Sport
Hoe herken je een eetstoornis? Wat kun jij doen bij een vermoeden of aanwezigheid van een eetstoornis? Deze 2-daagse cursus Eetstoornissen en Sport wordt gegeven door een ervaringsdeskundige, gespecialiseerd in eetstoornissen. Zij heeft zelf jarenlang aan den lijve ervaren wat er bij een eetstoornis komt kijken. De cursus is geschikt voor iedereen die meer kennis en praktische handvatten wil hebben rondom eetstoornissen (binnen de sportwereld). 

11 februari - Zwolle
25 maart - Arnhem


 Meer info  Inschrijven


Sport en Voeding
Deze 4-daagse cursus wordt gegeven door een erkend (sport)diëtist en is geschikt voor iedereen die meer kennis en praktische handvatten wil hebben om te komen tot een gericht voedings- en beweegadvies voor zijn of haar klanten. Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

11 januari – Zwolle
13 januari – Bilthoven
27 januari – Groningen
28 januari – Den Bosch
10 februari – Zwolle
25 februari – Tilburg

Meer info  Inschrijven


 

Door Niels | 11-01-2018


Meer lezen over: