Wij zoeken een Coördinator Klantenservice (32-40 uur)

09 Jul

Zet jouw carrière verder in beweging met Start2Move!

Vind jij het heerlijk wanneer je niet weet hoe jouw dag eruit gaat zien? Lijkt het je een uitdaging om te werken bij -en mee te groeien met- twee ambitieuze bedrijven? Dan ben jij misschien de persoon waar we naar op zoek zijn!

Om onze doelstellingen te kunnen realiseren, zijn we op korte termijn op zoek naar een Coördinator voor de afdeling Klantenservice (32 - 40 uur).  Je komt te werken op ons hoofdkantoor, dat gevestigd is in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Binnen deze functie ga je werkzaamheden verrichten voor Start2Move en LAPT. Het grootste gedeelte van jouw tijd (circa 70%) ben je uitvoerend bezig. De overige 30% besteed je aan coördinerende taken.

Wat ga je doen?
In deze afwisselende functie vervul je een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling en professionalisering van Start2Move en LAPT. Met jouw proactieve aanpak en kritische blik, zorg je ervoor dat de sterke groei van de organisaties in goede banen geleid wordt en dat de focus op de juiste zaken blijft liggen. Je draagt een (belangrijk) steentje bij aan het behalen van de gezamenlijke organisatiedoelstellingen. Samen met drie collega’s van de Klantenservice, fungeer je als het eerste aanspreekpunt voor onze cursisten. Met jouw team zorg je ervoor dat alle vragen en problemen naar tevredenheid worden afgehandeld.

Belangrijkste werkzaamheden
 • Bewaken en optimaliseren van het servicelevel, de (werk)processen en protocollen.
 • Diverse HR werkzaamheden, waaronder het opstellen van arbeidsovereenkomsten.
 • Notuleren van teamvergaderingen.
 • Diverse ondersteunende werkzaamheden t.b.v. de financiële afdeling.
 • Afhandelen van klachten en praktische vragen.
 • Administratieve werkzaamheden omtrent inschrijvingen en uitnodigingen.
 • Beantwoorden van vragen die per telefoon en per mail gesteld worden en de hieruit voortkomende acties uitzetten bij collega’s.
Wie ben jij?
Veranderingen vind je een uitdaging en je denkt graag in oplossingen in plaats van problemen. Je streeft naar het beste voor onze cursisten, zonder dat je hierbij de organisatiedoelstellingen uit het oog verliest. Omdat je komt te werken in een organisatie met 15 collega’s, die nauw met elkaar samenwerken, is het belangrijk dat je een teamplayer bent. 
 
Overige vaardigheden en competenties
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een commerciële omgeving.
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar en woonachtig in de regio Zwolle.
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in de Nederlandse taal.
 • Je herkent je in de woorden: klantgericht, stressbestendig, nauwkeurig, flexibel, empathisch, resultaatgericht en daadkrachtig. Je bent positief ingesteld en streeft naar de beste kwaliteit.
Wie zijn wij?

Start2Move
Start2Move is een particulier en landelijk opererend opleidingscentrum op het gebied van sport, fitness en gezondheid. Onze slogan luidt: Zet je carrière in beweging! Dit is niet alleen van toepassing op onze cursisten, maar komt tot uiting in de gehele (interne) organisatie. Door onze vooruitstrevende werkwijze, het snel (kunnen) inspelen op ontwikkelingen in de markt en het samenwerken met grote, gerenommeerde partijen binnen het werkveld, is Start2Move sinds de uitgegroeid tot het grootste en snelst groeiende landelijke NLActief erkende opleidingscentrum. 

LAPT
LAPT is een kennis- en opleidingsinstituut voor Personal Trainers en clubs en ondersteunt bij het halen van een maximaal rendement uit hun Personal Training carrière en het opzetten van een succesvolle Personal Trainer business. Sinds 1 april jl. heeft Start2Move LAPT overgenomen van de HDD Group.

Hoe zetten wij jouw carrière verder in beweging?  
Bij ons wordt hard gewerkt, maar er wordt daarnaast ook veel waarde gehecht aan een prettige en gezellige werksfeer. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheden.
Jouw kwaliteiten worden optimaal benut, zodat je het beste uit jezelf én de organisatie kunt halen. Wij zijn flexibel waar het gaat om werktijden en het opnemen van vrije- en vakantiedagen. Daarentegen verwachten wij van jou dat je voldoende verantwoordelijkheid en eigenaarschap toont. Dit betekent dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt.
Naast een goed salaris (afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring) bieden wij jou de mogelijkheid om uit het uitgebreide opleidingsaanbod van Start2Move, cursussen en/of opleidingen te volgen en gratis gebruik te maken van de fitnessfaciliteiten.

Ben jij degene die wij zoeken?  
Lijkt het je een uitdaging om bij te dragen aan de verdere groei van Start2Move en LAPT en herken jij je in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met jou in contact! Je kunt jouw cv en motivatie mailen naar Annerieke Vrieling (annerieke@start2move.nl). Indien je eerst informatie wilt over de functie, dan kun je telefonisch contact opnemen met ons opnemen op het telefoonnummer 088-8507648. 

De uiterste sollicitatiedatum is 20 juli 2018. Afhankelijk van het aantal reacties en de geschiktheid van de sollicitanten, kan besloten worden om de sollicitatieprocedure eerder op te starten, om zo de snelheid van het aannameproces te bevorderen.Wij selecteren onze medewerkers graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij daarom dan ook niet op prijs.   

 

Door Start2Move | 09-07-2018


Meer lezen over:


STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      08:30 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.