VVCS Academy : "Erkend Personal Trainer worden?

12 May

In samenwerking met opleidingscentrum Start2Move verzorgt de VVCS Academy, exclusief voor leden van de VVCS, de opleiding tot Personal Trainer PRO. De opleiding start vanaf 30 augustus 2017. 

Deze populaire opleiding is geschikt voor de ambitieuze profvoetballer die als erkend Personal Trainer zelfstandig aan de slag wil met diverse doelgroepen. Nadat je de opleiding succesvol hebt afgerond, ben je gekwalificeerd om mensen te begeleiden met specifieke wensen en/of klachten.

 Na succesvolle afronding van de opleiding ben je in het bezit van de Europees erkende Fit!vak diploma’s Fitnesstrainer A en B en heb je tijdens het onderdeel Sport en Voeding geleerd om specifieke (sport)voedingsbegeleiding aan te bieden.

Daarnaast zal het onderdeel Personal Trainer Business je voorbereiden om als Personal Trainer je eigen bedrijf te starten.

Om deze opleiding te volgen is geen specifieke vooropleiding vereist. Met de juiste inzet is het mogelijk om alle 4 onderdelen uit de opleiding in circa 1 jaar af te ronden. De weg naar de erkende diploma’s wordt zo flexibel als mogelijk aangeboden.

Er is daarom gekozen voor de volgende mogelijkheden:
- Leslocatie: Driebergen
- Lestijden van circa 15.30-21.30 uur
- Gebruik van de online leeromgeving en webinars
- Kosteloos inhalen van gemiste lessen

De totale opleiding bestaat uit 25 lesdagen. Hierbij wordt o.a. rekening gehouden met (beker)wedstrijden, de zomerstop en trainingskampen. De kosten voor de erkende opleiding tot Personal Trainer Pro bedragen €3.270,-.

Voor diegene die zich vóór 1 augustus 2017 inschrijft, geldt een speciale actie: je ontvangt in dat geval 10% korting op de opleidingskosten of een gratis Polar M600 sporthorloge t.w.v. €349,95.
Vanzelfsprekend heb je als VVCS-lid en contractspeler daarnaast ook nog recht op de overige subsidiemogelijkheden!

Interesse? 
Wil je jezelf inschrijven of meer inhoudelijke informatie over deze opleiding, ga dan naar de website: www.vvcs.nl/academy
Natuurlijk kun je hierover ook altijd even contact opnemen met Arjan Ebbinge. Hij is te bereiken via
e-mail: a.ebbinge@vvcs.nl of telefonisch: 06 422 98 097.

Door Erna Versluis | 12-05-2017


Meer lezen over: