Vooraankondiging PT Event Innovation

26 Apr

Tijdens het Mega Personal Trainer Event op zaterdag 4 juni '16 in NH Koningshof in Veldhoven, nemen wij je -in samenwerking met LAPT-  olv. inspirerende sprekers en trainers, mee in de innovaties van de fitness & health branche.

In ons vak is training namelijk niet langer het belangrijkste. Meer dan 50% van het resultaat van onze klanten wordt behaald door de juist voeding, maar ook gedrag en positief denken tellen mee in het behalen van resultaat. Innovaties in de fitness branche bewijzen het: times have changed.
  

Pete Cohen & Mega PT Event 

Een van de sprekers staat bekend om zijn motivational speeches met verbazingwekkend (kippenvel) effect: Pete Cohen, life coach, motivational speaker en human behaviourist. Hij vliegt de wereld rond om belangrijke business leaders, top teams en professionele atleten te helpen met het bereiken van het hoogst haalbare: hun maximale potentie. Daarnaast helpt hij mensen met fysieke doelstellingen en schreef hij verschillende boeken, waarvan er eentje nét uit is!
   

Aan de slag met innovaties

We zitten natuurlijk niet stil! Tijdens het Mega PT Event zorgen we ervoor dat je op alle gebieden van fitness & health bijgepraat wordt. Naast de presentatie van Pete Cohen (zie onderstaande foto), die verder ingaat op business development en lifestyle (coaching), komen ook de innovaties op het gebied van ‘nutrition’ en ‘strength & conditioning’ aan bod.
 
Het Mega PT Event op zaterdag 4 juni is een experience event voor alle trainers, coaches en fitness fanatiekelingen met ambitie! Met ‘innovations’ als thema gaan we samen met indrukwekkende sprekers, zoals o.a. Pete Cohen, aan de slag met de laatste trends en ontwikkelingen in de fitness & health branche.

Het Mega PT Event is hét moment voor trainers en coaches om gemotiveerd en geïnspireerd te raken en om van elkaar te leren. Een experience event voor en door fitness professionals met workshops, presentaties én natuurlijk heavy workouts.

Interesse? Laat je gegevens achter op het contactformulier en blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Door Elian Goettsch | 26-04-2016


Meer lezen over: Event