VAKANTIE NOG NIET GEBOEKT? GA MEE NAAR IBIZA!

26 Apr

Samen trainen op het strand bij zonsondergang en daarna een lekker drankje doen, dat klinkt toch ge-wel-dig?! Laat dat nou nét ons plan zijn voor de Les Mills Ibiza Trip van 9 tot en met 16 juni! De Trip is ook dit jaar weer enorm populair, net zoals het eiland IBIZA zelf. Dit is ook terug te zien in het aantal boekingen, want op dit moment is de trip voor 90% volgeboekt!
 
GAVER, HETER & BETER DAN OOIT!
Tijdens deze 8-daagse vakantie word je onder gedompeld in een bijzondere fitness en vakantie experience. Het volgen van gave workouts met (inter)nationale presenters als Rachael Newsham (Les Mills Program Director voor BODYCOMBAT en SH’BAM), chillen en bruin worden aan het zwembad, een duik in de zee, een heleboel nieuwe mensen leren kennen en losgaan tijdens feesten met o.a. ’s werelds beste DJs zijn daar onderdeel van. Álles wordt voor je geregeld in het ‘all-inclusive’ vijfsterren Grand Palladium Ibiza Resort & Spa. Het wordt een onvergetelijke ervaring!
           
Wil jij dit niet missen? Wees er dan snel bij! Ga naar www.lesmillsibiza.nl voor meer informatie en boekingen.
 
Vragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op via telefoonnummer +31 (0)416 34 97 25 of stuur een e-mail naar ibiza@lesmills.nl.

Door Elian Goettsch | 26-04-2016


Meer lezen over: Event