Vacature Financieel Administratief Medewerker (32-36 uur)

08 Mar

Zet jouw carrière (verder) in beweging met Start2Move!

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en lijkt het je een uitdaging om te werken bij c.q. aan een snelgroeiende organisatie? En ben je op zoek naar een zelfstandige functie binnen een dynamische werkomgeving, waar veel ruimte wordt geboden voor eigen initiatief en inbreng? Dan ben jij wellicht de persoon waar wij naar op zoek zijn!

Voor ons hoofdkantoor, dat gevestigd is in het Landstede Sportcentrum in Zwolle en van waaruit alle opleidingen en cursussen gecoördineerd worden, zijn we op zoek naar een ervaren Financieel Administratief Medewerker voor 32 tot 36 uur. In deze functie ben je -als rechterhand van de directie- verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van de organisatie.

Wie zijn wij?
Start2Move is een particulier en landelijk opererend opleidingscentrum dat gespecialiseerd is in het aanbieden van erkende opleidingen en praktijkgerichte cursussen op het gebied van sport, fitness en gezondheid.
Onze slogan luidt: Zet je carrière in beweging! Dit is niet alleen van toepassing op onze cursisten, maar komt tot uiting in de gehele (interne) organisatie. Door onze vooruitstrevende werkwijze, het snel (kunnen) inspelen op ontwikkelingen in de markt en het samenwerken met grote, gerenommeerde partijen binnen het werkveld, is Start2Move sinds de oprichting in 2007 uitgegroeid tot het grootste en snelst groeiende landelijke NLActief erkende opleidingscentrum. Start2Move staat bekend om het hoge slagingspercentage, de persoonlijke begeleiding en aanpak en de professionaliteit van haar docenten. 

Wie ben jij?
Omdat je verantwoordelijk bent voor de algehele financiële administratie, is het van belang dat je beschikt over een helikopterview en dat je zelfstandig kunt werken. Je houdt van afwisseling en een dynamische (soms hectische) werkomgeving. Omdat je komt te werken binnen een klein team, waarbij je nauw samenwerkt met collega’s, is het van belang dat je een teamplayer bent.

Overige vaardigheden en competenties

 • MBO+/HBO (HBO werk- en denkniveau).
 • Enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een commerciële (sport)omgeving.
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden.
 • Kennis van MS Office, kennis van en ervaring met Snelstart en WeFact is een pré.
 • Je hebt een dienstverlenende instelling. Elke situatie/cursist is maatwerk en vraagt om een andere aanpak.
 • Je herkent je in de woorden: nauwkeurig, flexibel, stressbestendig, integer, eigenaarschap en daadkrachtig.
 • Je bent positief ingesteld en je hecht waarde aan een gezonde levensstijl.
 • Je denkt in kansen en mogelijkheden en streeft naar de beste kwaliteit.
 • Je bent woonachtig in de regio Zwolle en je hebt affiniteit met de sport-, fitness- en gezondheidsbranche.
Wat ga je doen?
Jouw takenpakket bestaat onder andere uit de volgende werkzaamheden:
 • Verwerken van inschrijvingen en de cursistenadministratie.
 • Controleren en verwerken van alle ingaande en uitgaande facturen.
 • Zorgdragen voor het betalingsverkeer (inclusief de administratieve verwerking) en de overige  complete grootboekadministratie.
 • Afhandeling van annuleringen.
 • Bewaken van budgetten en prognoses.  
 • Advies geven over financiële vraagstukken.
 • Aanspreekpunt voor o.a. de Belastingdienst, het accountantskantoor en het incassobureau.
Hoe zet Start2Move jouw carrière verder in beweging?  
Bij Start2Move wordt hard gewerkt, maar er wordt daarnaast ook veel waarde gehecht aan een prettige en gezellige werksfeer. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Jouw kwaliteiten worden –voor zover mogelijk- optimaal benut, zodat je het beste uit jezelf én de organisatie kunt halen. Wij zijn flexibel waar het gaat om werktijden en het opnemen van vrije- en vakantiedagen. Daarentegen verwachten wij van jou dat je voldoende verantwoordelijkheid en eigenaarschap toont. Dit betekent onder andere dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Naast een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) bieden wij jou de mogelijkheid om uit het uitgebreide opleidingsaanbod van Start2Move, cursussen en/of opleidingen te volgen en gratis gebruik te maken van de fitnessfaciliteiten.

Enthousiast geworden?  
Lijkt het je een uitdaging om bij te dragen aan de verdere groei van Start2Move en herken jij je in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met jou in contact! Je kunt jouw cv en motivatie mailen naar Annerieke Vrieling (annerieke@start2move.nl). Indien je eerst informatie wilt over de functie, dan kun je telefonisch contact opnemen met ons op het telefoonnummer 088-8507648. De uiterste sollicitatiedatum is 20 maart 2018. Afhankelijk van het aantal reacties en de geschiktheid van de sollicitanten, kan besloten worden om de sollicitatieprocedure eerder op te starten, om zo de snelheid van het aannameproces te bevorderen.
 
Wij selecteren onze medewerkers graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij daarom dan ook niet op prijs.   
 

Door Start2Move | 08-03-2018


Meer lezen over:


STUDIEADVIES EN CONTACT

Neem gerust contact op met één van onze deskundige opleidingsadviseurs. Zij staan voor jou klaar tijdens de hieronder genoemde tijden om jou te helpen met de juiste studiekeuze. 

Maandag t/m vrijdag      08:30 - 17:00


NIEUWE OPLEIDINGEN IN JE MAILBOX

Op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen, leuke events, interessante ontwikkelingen in de branche en voordelige acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.